698 entry daha
  • 11 genç kadın iran'ın dağlık bölgesinde parçalanarak yitip gitmiş, hınçlı fakirin bir kısmı alenen göbek atıyor, bir kısmı hasbelkader şurada bir yazarlık kaptı diye fikri çok önemli zannedip "zenginmiş üzülmedim oh olsun" diyor, bir kısmı allahın bu zengin kızdan kendisi adına intikam aldığını düşünüp minik mutluluklar yaşıyor, bir kısmı "ay bak babası beddua almış çocuğundan çıkmış gördün mü gızzz" diye kendi çapında ibretleniyor. uçsuz bucaksız iğrençsiniz, trilyonların kapatamayacağı bir pislik var içinizde. mina'nın gelinliği odasında dolabın üstünde asılıymış, indirememişler. zenginin evladı evlat değil mi? babası 1 ay sonra gelin olduğunu görmeyi beklediği kızından kalanları teşhis etmek için iran'a gitmiş, şimdi o adamcağıza deseniz ki "2+1 evde memur emeklisi olarak yaşayacaksın bundan sonra ama mina geri gelecek", ne der sizce?

    instagram'a hiç bakmayın, ailesi mina'nın hesabını gizleyene kadar ne göreceğimi çok iyi bilerek baktım, reisçi ak hammurablalar beddua etmeye, küfretmeye, oh olsun demeye, yağlarını yakmaya koşmuşlar bulaşıklarını bırakıp, yine hiç şaşmamış. işin enteresan tarafı bu debiller 2. çobanları olan acun ve şürekasının jetten inip yata binmesine, pinacolada ile yıkanmasına "maşallah cnmm rabbm nazardan saklasın sizi" yazabilmek için birbirlerini ezerler, şeyma çok abarttı diyelim, bir hayırlı cuma temennisi her şeyi çözer. çünkü bunlar o ikisinde kendini görür, erkek olan bir gün kendisinin de kısa yoldan zenginleyebileceğine, kadın olan ise zengin erkeği kapaklayıp gününü gün edebileceğine dair hayallerini tazeler bu çifte bakıp. eğitimini, geçmişini, neler yaptığı bilmedikleri mina ve arkadaşları ise onlar için hep düşmandır, uçuş ekibi hiçbir şey ifade etmez. oysa bu insanlar mimar, tasarımcı, psikolog, pilot, hostesti. iki kadın türkiye gibi bir ülkede pilot olmayı başarmıştı. ailelerin sırf içi irin dolu, beyni ise bomboş çomarlar yavrularına, eşlerine, kardeşlerine daha fazla hakaret etmesin diye bu acı günlerdinde instagram hesabı kapatmakla uğraşmaları ne kadar can acıtıcı.

    11 kadının ölüp gittiği uçak kazasını sırf zenginler, iyi vakit geçirmişler diye ilahi adalete bağlayıveren ak sümeyye, amcasının oğlunun düğününe gitmek için bindiği özçorum seyahat otobüsü kızılırmak'a uçsa, kendisi ölse, bugün mina ve beraberindekilerin ölümüne birlikte sevindikleri, instagram'da ettikleri hakaretleri birbirlerine gösterip gülüştükleri eltisi ak rabia'nın sırf 2 burma bileziği onunkinden fazlaydı diye kendi arkasından da "ilahi adalet, rabbim çarptı" diye göbek atacağından habersiz sevinip duruyor. mina 28 sene yaşamış, bunlar belki 88 sene nefes alsalar da yaşamayacaklar, çok yazık.
454 entry daha
hesabın var mı? giriş yap