1 entry daha
  • bu akşam hanım ve kızı alıp bi gideyim dedim ve gittim.

    sigara kullandığım için bahçe bölümüne yöneldim haliyle. ve içeri adımı atar atmaz çalan müzik ve ambiyansla tek kelimeyle şok oldum.

    yetersiz bir aydınlatmayla loş bir ortam ve kulakları kanatan bir müzik.

    aslında müzik diye çaldıkları şey 5.sınıf pavyonlarda çalınan arabesk-sanat müziği karışımı bir gürültü. -ki her iki tarza da karşı değilimdir. ama ikisi birbirine karıştırılırsa çok boktan bir şey oluyor-. ama tabi kimse bunun farkında değil herkes halinden memnun

    neyse müziği geçtik şöyle etrafa biraz göz gezdirince loş köşelerde ergen (bkz: polat alemdar)ların, (bkz: hızır çakırbeyli)lerin arz-ı endam ettiklerini gördüm. açıkçası hiç içime sinmedi ve bir kaç dakika içinde mekanı terk ettim.

    kaldı ki ben buraya daha önce 2-3 kez (sanırım yaz ayıydı) gitmiş ve oldukça keyif almıştım. menüsü de güzeldi. hele o yanlış hatırlamıyorsam adı (bkz: bezgin bekir köftesi) olan et yemeği gerçekten çok güzeldi. nezih bir ortam ve kaliteli müzikte cabası idi. böyle kaliteli bir mekanın izmit'te açılmış olduğuna izmit adına sevinmiştim.

    yaz aylarında ki kalitelerini yakalarlarsa giderim yoksa çok zor.

    not : (bkz: 41 burda) avm de (bkz: barista) diye bir yer açılmıştı. duymuştum ama gitmemiştim. gayet nezih bir yer menü güzel ve alkol satışı da mevcut. ailecek gidilebilir. ama fiyatlar fena. 3 bira 1 patates kızartması 60 tl.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap