9 entry daha
  • çoğu ingiliz dizisinin amerikan uyarlaması başarısızken, orijinalinin hiç de altında kalmayan, hatta bazı skeçleri orijinalindekilerden çok daha iyi olan, matt lucas ve david walliams yapımı hbo dizisidir.

    bir skeç programına kıyasla uzun olması sebebiyle bazı skeçlerin defalarca tekrar ettiği, bu yüzden bazı bölümlerin insanı boğduğu orijinaline kıyasla little britain usa dengeyi çok iyi ayarlayan bir yapım. orijinal yapımdan getirilen karakterlerin ortamda hiç sırıtmamasının yanı sıra, computer says no gibi bana göre ortalama bir skeç sonunda kendini bu yapımda bulmuş. fat fighters, lou and andy, daffyd thomas, sebastian, bubbles, vicky pollard gibi karakterler ise kaldıkları yerden tam gaz devam ediyor.

    yeni karakterlerde birbirinden nefret eden çift, nine ile torun, kafayı yemiş köpekli kadın, ellie grace, peep show’daki super hans’ın banka soyguncusu arkadaşını anımsatan soyguncu ikili gibi tiplemeler orijinali hiç de aratmıyor, hatta çoğu orijinalin çıtasını aşıyor. ingiliz dizisi severler nezdinde amerikan uyarlaması olduğu için önyargı ile bakılacak little britain usa, önyargıları ilk dakikadan kıracak kadar iyi bir dizi, bazı noktalarda ise little britain’ı aşıyor. bu yüzden little britain sevenlerin kesinlikle es geçmemesi gereken bir yapım.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap