• sosyal medya denen pezevenk sağolsun kimsenin kimseye güveni kalmadı.sanal dünyada seçenekler arttı muhabbetler arttı bununla paralel ilişkiler dejenere olmaya başladı.ben görmedim belli bir yaşa gelmiş olupta kendisini eşine saklayan sevgilisi olmayan ilişkisi olmayan doğru düzgün bir hatun şimdiye kadar görmedim.herkes herkesle konuşuyor bu ne biçim ortam lan.

    edit:piyasa lafına takılanlar içeriği dikkate almadan bön bön konuşuyor.piyasa yerine ortam desem ya da etraf desem ne değişecek.
    mevzu o değil ki.mevzu,ahlakın sükut etmesi.mevzu,annesinin babasının yanında cici kız gözüküp elinde telefon 5 adamla konuşması.mevzu,elinin değmesini sakınmayı bırak her türlü herzeyi yemesi.mevzu ne biliyor musun ? mevzuu,bunların hepsinin ortamlarda normal karşılanıp düzgün bir insan çıkınca karşısına hanım kızımızın yhaa ben şöyle şöyle yapmıştım diye hayıflanması.
    bok gibi yaşıyorsunuz,bok.

    edit2:sayın geri zekalılar için bir daha açıklıyorum.evet piyasa aq ! senin instagramın bir piyasa.facebook'un tivittırın bir piyasa.foto çekiyorsun atıyorsun.nereye ? piyasaya ! az daha güzel olsan şöyle 1k,10,100k piyasan olsa daha da açılır saçılırsın.niye kendin artık piyasanın malısındır.hoşlanırsın bundan.sosyal medya bir piyasadır.hem de piyasanın dik alası !
    bana burda ahkam kesenler arkadaşıyla sanki bu jargonu hiç kullanmamış gibi yapmasınlar.klavyenin efendi çocukları ya :)
    ey geri zekalılar,benim piyasa lafıma takılıp ona buna salça olan her türlü herzeyi yiyen gerzekler ! piyasa malı olmayın :) insan olun :)
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap