9 entry daha
  • hayatımda (hayıflanarak söylüyorum) kahvaltı kültürü olmayan ben ve ben gibilere bildiğin ilaç gibi gelen ek besindir.

    tipik yiyip yiyip kilo alamayan bana bir ayda, tabiki sporla beraber, 6 kilo aldırmıştır. spor yapmadığım günler, sabahları kahvaltı niyetine sütle karıştırıp içtim. yukarıda arkadaş da söylemiş gün içinde suyu artırmak çok önemli. spor yapacağım günlerde zaten kullanacağımdan dolayı almadım.

    ama unutmamak lazım bunu kullanıp kas oluşmasını beklememek lazım. çünkü bu besin sadece ‘gainer’ diye tabir edilen bir tozdur. kütlece ve hacimce şişersiniz evet ama kas kütlenizde gözle görünür bir artış sağlayamazsınız. bir günlük en az yeterli proteini gün içinde alamıyorsanız zaten ya uzak durun ya da dengeli kullanın. karaciğerde yağlanma ve yine arkadaşın söylediği gibi sivilce yapmaktadır.

    hergün pilav yemeyle eşdeğer mi, bence değil. kakaolusunu aldım, kokusu ve tadı çok güzel. yüksek proteinli sütle de karıştırıp, yanında taşıyıp yavaş yavaş içebilirsin. pilavla öyle bir şansınız yok.*

    şurdan neyi neye göre kullanacağınıza dair yazıyı okuyabilirsiniz.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap