6 entry daha
  • bisiklet dünyasına yeni adım attığım günlerde, bir bisiklet dostundan duyduğum ve harika yorumlarıyla süslediği. bir buçuk ay öncesinden kayıt yaptırman gereken aşırı talep olan ve 6 saat gibi kısa bir sürede tüm kontenjanın dolduğu organizasyondur.

    bir cesaret kayıt yaptırdım ama birçok acaba vardı içimde.
    muğla-marmaris-datça-bodrum-akyaka rotalı 4 gece kamp konaklamalı 300 km'lik 5 günlük bir yola iki teker iki pedal üzerinde çıkma kararıydı bu.

    ilk deneyim olunca ilk adımda zor oluyormuş. her yol ilk adımla başlar. benim yolculuğumda böyle başladı.

    öyle güzel bir coğrafya ki gökova istediğin kadar gez dolaş o rotanın sele üzerindeki keyfini başka türlü alman mümkün değil.

    az değil 300 küsür katılımcı var. her beş km'yi farklı insanlarla pedallasan bile okadar çok hikayen oluyor ki gerçek zenginlik bu olsa gerek. yol üstündeki meyve ağaçlarından yediğin dutu, kayısıyı, üzümü , inciri saymıyorum bile...

    her tur sonunda istanbul cehennemine geri döndüğümde, bütün gemileri yakıp pılım ve pırtım ile geri dönüp, temelli yerleşme düşüncemi, sindirip öldürmek için de az çaba harcamadım. umarım bir gün bu çabalarım karşılıksız kalır da bu cehennemden kurtulurum.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap