3 entry daha
  • geçen seneki kongrede olduğu gibi bu seneki kongrede de başkan seçilecekken gene adaylık başvurusunun son dakikalarında adaylığını koyan bir iş adamına kaybederek başkan seçilemeyen kadın.

    olması gerekenden çok daha fazla eğitimli, kültürlü, entel ve iş hayatında çok başarılı biri. aynı zamanda laik, demokrat, aydın ve gerçek bir atatürkçü ve tabii ki fanatik derecede adana demirsporlu.

    sanırım bütün bunlara sahip olunca adana'nın dinozorlarmış siyasetçilerinin gözünü korkutmuş olacak ki kongre öncesinde kendisine tüm kapıları kapatmışlar ama son anda aday olup iki kelimeyi bir araya getiremeyen, cinsiyetçi konuşmaları, cahilliği ve hanzoluğuyla nasıl vizyonsuz bir çomar olduğunu 1.5 dakikalık bir konuşmada belli eden, kulüp adına hiçbir projesi olmayan, tek yapacağı şey saz arkadaşlarıyla birlikte ads'yi yemek olacak olan birini desteklemişler. muhtemelen kendileri de kulüpten mamalanacaklardır.

    kendisi yerine başkan seçilen (bkz: kazım bozan)'ın kongrede yaptığı 1.5 dakikalık iğrenç konuşma.

    bu da nilay ateşoğulları'nın beint sports'a projelerini anlattığı 20 dakikalık röportaj.

    --- --- ---

    ek olarak yukardaki entry'de yazılana istinaden söylemek istediğim bir şey var;

    kadının beint sports'taki röportajını keşke kulağınızla dinleseydiniz.

    "adana demirspor aslında futbol değil yüzme takımıdır."

    dememiştir.

    röportajında bahsi geçen bölümde;

    --- spoiler ---

    bizim kulübümüz kurulduğu 1940 yılından şu son zamanlara kadar spora hep öncülük etmiş bir kurumdur. en önemli spor dalımızda bizim yüzme sporuydu. rahmetli muharrem gülergin zirveye ulaştırmıştır ama daha sonra ilerleyen zaman içerisinde kulübün diğer sportif faaliyetleri geride kaldı ve şuan futbolla öne çıkıyor...
    --- spoiler ---

    demiştir. dediğinde de yanlış bir şey yok.

    (bkz: yenilmez armada)
    (bkz: adana demirspor su topu takımı)

    neyse, bu kadını başkan seçmeyip birilerinin gazıyla son dakikalarda adaylığını açıklayan, kulüple ilgili hiçbir planı projesi olmayan, geçen seçim sürecinde hiçbir çalışma yapmayan, düşüncelerini ve konuşma tarzını geçtim duruşuyla bile çomar olduğunu belli eden birini başkan seçen adana demirspor küme düşerse zerre üzülmem.
hesabın var mı? giriş yap