52 entry daha
  • duruma göre değişir diyebileceğim başlıktır.. kadınları yeterince dürüst bulmuyorum.. bakın hiç bir kadın bulamazsınız, ilişki bittikten sonra, hatanın çoğu kendinde olsa bile, hatasını kabul etmez.. hep mağdur olan o dur.. dürüst olan o dur.. yani şunu diyemez "çok düzgün bir insanı, saçma sapan hareketlerimle kaybettim, veya şerefsizlik ettim"... ya "beni boğuyordu" der, ya "fazla umursamazdı" der, ya "ana kuzusuydu" der, ya "psikopattı" der, der oğlu der.. erkek pis kaka.. ama o mükemmel..

    erkeklerde tam tersi.. eğer yavşağın teki değilse, abi kıza yanlış yaptım, kıymetini bilemedim vs vs özeleştiri yapar çoğu zaman..

    umursamama olayına gelince evet seven kadın umursar, ilgilenir vs vs.. ama mutlu oluyorsa bunlar geçerlidir.. biraz zora gelsin bakalım.. işine gelmeyen durumlar olmaya başladığı zaman hemen renk değiştirmeye başlar.. hiç anlayamazsınız, ölseniz geberseniz umrunda olmaz.. siz yaptığınız fedakarlıklarla kalırsınız..

    yani yeter ki o mutlu olsun, o mutluysa ben mutluyum kan kusmaya razıyım diyen kadın yoktur.. her zaman bir hesabı vardır..
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap