2 entry daha
  • oncelikle
    (bkz: simulasyon)
    ve
    (bkz: oyun)

    gecenlerde alamanlarin mediamarktlarindan birinde gezerken gene dayanamadim, oyun bolumune kaydi gozum. adamlar duzenli olacak ya, ayirmislar action, adventure, simulation, sports falan diye. simulasyon bolumunde sadece ve sadece ucak simleri vardi. bizim rbr´yi koymuslar sports bolumune. o an aklimdan tek cumle gecti: "siktir git bi cay koy".

    cmr´nin ikincisinden itibaren takipcisiydim, taa ki bu sim onumu kesene kadar. arabanin ne zaman ne yapacagini babamin arabasi dahil hic bu kadar umursamamistim. zaten amcalar da biliyor ne bok yediklerini ki ogrenelim diye koymuslar bir egitim bolumu paso richard abiyle subaru´da piyasa yapip redbull-votka olayina giriyosunuz. sonra odul torenindeki tas hatunlari nasil yedigini anlatiyo size.

    sonra diyorsunuz ki bi championship olayina gireyim, ve ilk virajda birakiyorsunuz subaruyu odunlarin ustunde. "ulan bu kadar da olmaz bastim ya frene" diyorsunuz ama replayi izlediginizde "yuh" diyorsunuz, "hayvan, o viraja oyle girilir mi?"

    sonra yavas yavas ogreniyorsunuz ki toprak zemin kayar, ve zeki adam bunu avantaja cevirebilir. ayni virajda daha viraja girmeden once frene basmadan vites kucultup direksiyonu ceviriyorsunuz, sonra kaymaya baslayinca telas yapmiyorsunuz, virajin cikisini gorunce vitesi tekrar artirip gaza yukleniyorsunuz.
    sonra da "ahan da dondum" diyerekten kalkip gobek atiyosunuz.

    sonra left foot braking dedikleri olayla tanisiyorsunuz ve "sinirden sol ayagizi kirmadan" o araba nasil yavaslatilir onu ogreniyorsunuz. devaminda "scandinavian flick" olayini ilk becerdiginizde bayagi bir gotunuz kalkiyor ama rbr indirmeyi cok iyi biliyor. richard abimiz bizim binbir saklabanlikla, kasilarak zamaninda bitirdigimiz calisma etabini oyle bir seksi geciyor ki size direk soylemese de "sen bu simdeki butun etaplari bitirsen de, sampiyon olsan da havada karada eline veririm" demeye getiriyor. sizde saygiyla kalan bir kac red bull´u cep yapip ortami terk ediyorsunuz.

    edit: kendini gelistirmek ya da bulundugu noktayi gormek isteyenlerin her piste ozel replayleri ve setuplari download edebilecegi cok yararli bir site icin:
    (bkz: http://www.swedishsimracers.com/rbr/)
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap