45 entry daha
  • efendim bu maddenin soyle enteresan bir yani da vardir ki benzer hikayeleri baska maddeler hakkinda duymamamizin sebebini hem bu maddenin populerligine hem diger maddelere kiyasla cok daha kisa vadede bu sonuclari yaratmasina bagliyorum :

    eger kullanici genel yapisi geregi zaten ayarsiz bir sahis ise bu maddeden ilk ciddi tokadi yedikten sonra "tovbeler olsun bir daha elimi surersem siksinler... onumuzdeki 6 ay boyunca" diyebilecek hale geliyor. zira dogustan bagimli sahis icin mdma cennetin kapilarini bazukayla havaya ucuran mucizevi bir molekul, hayati boyunca kendisini bir kasik tarhana corbasi kadar mutlu hissetmis bireye buddha'nin islak ruyalarini yasattiriyor. dolayisi ile beyni istanbul trafiginden bir tik ileride huzur yaratabilen kisi bir anda anasinin aminda top sektiren freud kadar zevke geliyor. e bunu yasayan bunye ne yapsin? ayni hissiyati tatmak icin geri donuyor da geri donuyor.

    ama mdma oyle serefsiz karaktersiz bisey ki azcik "yaa sen cok kaliteli bir abimizsin bizim mahalleye daha sik ugrasan var ya" dediginde falcatayi bogazina dayayip varini yogunu sogusluyor. varini yogunu diyorsam abarttigimi sanmayin. harbi harbi insanlar bunun kotu yaniyla karsi karsiya geldiklerinde intihari ciddi ciddi degerlendirebiliyorlar.

    dolayisiyla akli olan ya bir daha elini surmuyor, ya da uzun bir sure ara verdikten sonra kirk yilin basi istanbulun fethini kutlamak icin aliyor. hos hic bir zaman o ilk tecrube kadar gotunden girip burnundan fiskirmiyor ya, neyse.

    akli olmayan da su abimize donusuyor.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap