• üst edit 2: şimdi de twitter'da bülent emrah parlak ve bağımsız sinema merkezi hesabına yanıt vermiş. yanıtlarında gezi parkı eylemlerinde bulunduğunu ve babasının eski bir devrimci olduğunu söylemiş. en efsane yanıtı ise nathalie cardone'nin de kendisi gibi ters köşe yaptığını söyleyerek comndante che guevara klibinin linkini vermesi olmuş :). bu da twitin ekran görüntüsü

    üst edit: hilal cebeci twitter hesabından kendince yanıt vermiş. halen ne kadar yanlış bir iş yaptığını farkında değil. kendini anlamsız ifadelerle savunmaya çalışmış. ekşi sözlük yazarlarını kendisinin yarısı kadar entelektüel olmamakla falan suçlamış. noktasına virgülüne dokunmadan yanıtını yazıyorum:

    "eyyyyy kendini akıllı entellektüel zanneden ekşi sözlük sözde yazarları, yaptığım şarkının ve o klipte verdiğim mesajı bile algılamaktan acizsiniz, evinizde internetin başından kalkmayan, loser arkadaşlar, benim yarım entelleküel olabilseniz ülke şu an bambaşka yerlerdeydi"

    "ülkede neler oluyo,ekşiciler benim bella ciao u söylememe takmışlar. ne olmuş yani, ben bir şarkıcıyım, bazen ters köşe yapmak neye zarar verir. hayatta sanki herşey çok mu anlamlı, nedir bu hırs,yüz yıl sonra hiçbirimiz bu dünyada olmayacağız. aşın kendinizi biraz,yada asın"

    bu da twitlerinin ekran görüntüsü

    başlığın tam hali "hilal cebeci'nin la casa de papel temalı çav bella klibi" olacaktı ama karakter sınırından dolayı bu başlığı kullandım.

    klip popüler kültür denilen zehirin ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. ben çav bella'nın bu kadar iğrenç yorumlanmasına mı yoksa la casa de papel'in bu kadar ucuz bir biçimde kullanılmasına mı yanacağımı bilemedim. klibin linkini aşağıya bırakıyorum,en iyisi siz karar verin:

    link
614 entry daha
hesabın var mı? giriş yap