3 entry daha
  • klavyelerinde outemu switch, mouselarında giriş seviyesi avago sensörler kullanan oyuncu görünümlü ekipmanlar üreten firma. logosu ibuypower ve roccat karması bir şey.

    klavyeleri kullanılabilir, outemu blue switch, cherry mx blue muadili ve düşük bütçe için uygun fakat tam olarak oyun amaçlı değil. red veya brown switch kullanan bir klavye daha iyi bir deneyim sunabilir ama switch işi tamamen tercih meselesi. ancak outemu, cherry mx kalitesinde değil. buradan farklı renkteki anahtarların özelliklerine bakabilirsiniz.

    mouselar ise rekabetçi oyunlar için hiç uygun değil. avago 3050 ve 5050 sensörlerin kullanıldığı mouselarına denk geldim. 30-40 liraya alacağınız mouselardan teknik olarak farkları yok. şekilli ışıklı olsun diye 30-40 lira fazla vermeye gerek yok. rekabetçi oyunlar için düzgün bir mouse seçmek istiyorsanız pixart pmw 3360 veya 3366* sensör kullanan bir adet edinmenizi tavsiye ederim. genelde bu sensörü kullanan modeller biraz pahalı oluyor fakat nispeten uygun fiyatlıları da var.**
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap