6 entry daha
  • kisa vadeli cozumler seklinde, soyle belirtebilecegim formuldur.

    1- comolli gonderilecek. cunku bu rezaletin sorumlulari vardir ve en buyuk sorumluluk ondadir. devre arasi transferleri heralde comolli yapmamalidir. bu, yonetimin nerde yanlis yaptigini anlayip, taraftara da bunu gostermesi icin elzemdir.

    2- ersun yanal'la 1.5 senelik sozlesme imzalanmalidir. ne daha az, ne daha fazla. yeniden yapilanma, avrupa'da ayaga kalkan bir fener diyorduk. simdi ligten dusmemeyi konusuyoruz. seneye (tr kupasini da alamayiz), avrupa'da olmayacagimiz icin takimi ligte ayaga kaldiracak bir isim lazim. ersun yanal bendeki butun soru isaretlerine ragmen su anda tek alternatif gibi duruyor. 1.5 sene sonra duruma bakilir

    3- devre arasinda transferlerde calismak uzere ligin dinamiklerini bilen bir transfer sorumlusuyla acilen anlasilmalidir (sportif direktor olarak degil). ve devre arasinda mutlaka kritik yerlere 4-5 transfer yapilmalidir (devre arasi boylelerini bulmak cok zor, en azindan ligten bulunabilir)

    4- ortada buyuk bir saygisizlik yoksa, kadro disi kalan oyuncular affedilmelidir. her ne kadar bu taraftar aatif,dirar gibilerden biktiysa da; mevcut sartlarda onlarin bile alternatif olarak durmasina ihtiyac var. ama bu ortamda bile hala lakayit davranan varsa (son yedigimiz goldeki ismail koybasi gibi), hemen kadro disi birakilmalidir.

    5- bilet fiyatlari dusurulmelidir. o tribunlerin yavas yavas bosalmasina engel olunmalidir.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap