18932 entry daha
  • facebook solculuğu ve hamaset yapmadığı için, tabii ki en vasat siyasetçidir. chp gibi seçim kazanması mucize olan bir parti için elinden geleni yapmıştır. birçok demokratı ve farklı görüşlerdeki insanları partiye katmıştır. bu durum oy oranlarını etkilemedi, sadece bir perspektif kazandılar, ulusalcı reflekslerinden hayli sıyrıldılar.

    çünkü oylar birkaç siyasetçiye göre verilmiyor. komşusuna bakıyor, iş arkadaşına bakıyor. kemal kılıçdaroğlu'nu veya gençlerin sosyal medya starı muharrem ince'yi sevse bile oy vermeyecek. yaşam tarzı farklılığı var, artık bunun hiçbir şekilde geri dönüşü yok. erdoğan bırakırsa, onun işaret ettiği seçilecek.

    ayrıca parti içinde: kim ulusalcı kim sosyal demokrat ortaya çıkardı. bir sonraki başkan ulusalcılardan olabilir. ancak kemal kılıçdaroğlu'nun partiye kattığı demokratlar her zaman koltuğu zorlayacaktır.

    kemal kılıçdaroğlu, en azından yeni şeyler denemiştir, ondan sonra gelecek olan başkan: taraftarlarına şirin gözükebilir, sosyal medyayı etkin kullanabilir ve seçim gecesi yine hüsran yaşayabilirsiniz. halk=koyun ve resmi bayramlarda atatürk sözü paylaşarak: ülkenin asıl sahibi olduğunuzu dile getirebilirsiniz. merak etmeyin, sizi avutacak şeyler her zaman olacak. bu ülke sizin yahu.
46691 entry daha
hesabın var mı? giriş yap