804 entry daha
  • türkiye'de kadınlarının ortak derdi. algoritma şöyle:

    - sokakta kaşlar çatık, donuk gözlerle, hızlı hızlı yürünür ve böylece "pis sapık erkekler yaklaşamaz" mesajı verilir. gerçi böyle yürüyen kadınlar "normal" erkeklere itici gelirken gerçekten pis ve sapık erkekler bundan etkilenmez, sonuçta kadın nefes alıyordur. neyse.

    - insanlar arası etkileşim gerektiren ortamlarda çıt çıkartılmaz, kimseyle konuşulmaz çünkü yabancı olan herkes kötüdür, pistir, korkunçtur.

    - sosyal ağlarda her türlü mesaj reddedilir veya sonsuza dek bekletilir zira (tanışmak için de olsa) tanımadığı halde mesaj atan erkek abazandır, orasıyla hareket ediyordur, ondan adam olmaz, koca hiç olmaz.

    - kapıcı hüseyin efendiden 90 yaşındaki muhittin amcaya, milletvekili çipetpet çetiner'den sokaktaki ergen velede kadar bütün erkekler birbirinin aynısıdır, "zaten erkek milleti değil mi şekerim hepsi aynı bok"tur. bir erkeğin hatası bütün erkek milletine mal edilerek bütün kötü erkeklerden korunulur (gerçi iyi erkekler de aynı otobüsün altına girmiştir ama olsundur).

    - onlarca, bazen yüzlerce maddeden oluşan "evlenilecek erkek kriter listeleri" oluşturulur (ve düzenli olarak güncellenir) ve o listedeki kriterlerin hepsine uygun tek erkeğin komşu evrende olmasına özen gösterilir.

    - ondan sonra sabahtan akşama kadar ağlanır çünkü doğru erkek yoktur.
1878 entry daha
hesabın var mı? giriş yap