• ust edit: site patladi, milleti madur edip sirra kadem basti. masallah dedigimiz iki gun yasamiyor.

    yeni nesil, yerli, oyun satın alma platformu.

    hakkında yazılan hiçbir entry olmamasından dolayı endişelerimin olduğu, sadece sağdan soldan duyduğum ve (bkz: world of warcraft) için en uygun game time fiyatını içerdiği için bir şans vermeyi düşünürken (bkz: anno 1800)'ün 216tl olduğunu görmem ile ilk şans için "yüklü" sayılabilecek meblağda alış-verişim yaptığım site.

    sipariş sonrası hesabıma wow game time ı muadili sitelere göre çok daha hızlı bir şekilde eklemelerinden sonra anno için beklemeye koyuldum ve aradan 5 dakika geçtikten sonra canlı destekle görüşme sağladım. 23 nisan gibi resmi tatil olan bir günün gece yarısında canlı destekte birini görmem de edindiğim olumlu izlenimlerden biriydi. canlı destekteki arkadaş oyunun steam'den kaldırıldığını bunun için araştırma yaptıklarını ve tarafıma arayarak bilgi vereceklerini ilettiler. ilk etapta canlı destekteki arkadaşın "steam'de olmayan oyunu almışsınız" demesiyle hafif gerilsem de aramalarını beklemeye başladım, aradan bir 10 dakika geçtikten sonra ise şirketten biri aradı ve oyunun steam'den kalktığını - ki bu doğru ve baya da oldu - epic games ya da ubisoft için ise kod bulamadığını aktardı. mağduriyetim için de arzu ederlerse bir başka oyun alabileceğimi ya da ücretin kredi kartıma iadesinin mümkün olduğunu ilettiler. bunlar da olması gereken bir şeydi ama kötü izlenimimi düzelten olay bir başka seçenek olarak da ücret iadesinin ertesi sabah hesabıma nakit olarak yapabileceklerini iletmeleri oldu ve ben de tabi ki bunu tercih ettim. malum kredi kartı iadeleri için bilmem kaç gün bekleme vs. gibi şeyler olabiliyor. allahı var adamlar sabah ben daha kalkmadan da eft'yi gerçekleştirmişlerdi.

    sonuç olarak; hakkımızda bölümünde yazan %100 müşteri memnuniyetini - hadi olmayan oyunu sattıkları için azıcık düşüreyim - %95 ile yaşadığımı ve rahatlıkla alış-veriş yapılabileceğini söyleyebilirim. umarım uygun fiyat ve düzgün iletişim politikalarını ilelebet korurlar.

    not: benden sonra anno'yu da pasif hale getirmişler bir artı da buna.
    not2: hala alamadım tükürdüğümün anno'sunu
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap