15 entry daha
  • bu harika serinin dvd seti biraz sinir bozucudur. zira 4'lu bir box set halinde amazon'da vardir guzeldir ama o settekilerin hicbiri director's cut degildir. director's cut olarak sadece ilk 3 film box set yapilmis, 4. dahil edilmemis. hatta 4. filmin director's cut'ini bulamadigim gibi bir de normal dvd'nin "features" bolumune bakinca ilk uc filmden deleted scenes var diyor. valla kafayi yemek uzereyim.

    ayrica buyrun ilk filmden kabak gibi bir cekim hatasi:

    --- spoiler ---
    riggs joshua'yi kovalamaya basladiginda binadan ciplak ayak olarak cikiyor (iskence sonrasi), fakat joshua'nin arabayi direge vurdu yerde riggs'in hoplama ziplama yuksekten atlama isleri yapmasi gerekiyor ve o da ne, piril piril beyaz spor ayakkabilar riggs'in ayaginda.* hemserim madem yapacaksiniz siyah falan yapin, gece kovalamasinda kabak gibi siritmasin. hem cekim hatasi yapip hem de 80'ler modasini takip etmenin anlami yok ki.
    --- spoiler ---

    edit: bu entry'i girdigimde hangi box-set'ten bahsediyordum hatirlamiyorum ama daha sonra bunaldigim bir donemde amazondan bir lethal weapon box set'i alivrdim, hayatimda yaptigim en basarili yatirimlardan biriydi. anti-depresan gibi mubarek, kafayi bosaltip guzel vakit gecirmenin daha kral bir yolunu henuz bilmiyorum.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap