• anne ve babası hastaneye gittği için babanneye emanet edilmiş.kapının önünde oynaması için çıkarmış babannesi. 10 dakıka içinde de kaybolmuş yavrucak.ve ne yazıkki üzerinden 48 saat geçmiş bile.umarım sağ sağlim bulunur

    edit:bugün müge anlı programda ayrıntıları açıkladı.
    ecrinin babası olarak bilinen kişi aslında ecrinin rahmetli babasının yeğeniymiş. yani baba, ölmeden önce ablasının oğlu ile karısının ilişkisini öğreniyor ve sonrasında muhtemelen üzüntüden kalp krizi geçirip vefat ediyor.
    babanne olarak görülen kişi ise aslında ecrinin halası.yani biraz karışık bir durum ve aile içinde problemlerin olduğu bunun faturasının da ecrine kesilmiş olması muhtemel. aile içerisinde birinin bu aileye kızgınlıktan dolayı kaçırmış olması ise en iyi ihtimal gibi.onun dışında çocugu en son gören amca (oda rahmetli babanın diğer yeğeni aslında)yani ecrinin kuzeni. ölmeden önce ecrinin babasına ilişkiyi ispiyonlayan ve şuanki babayla yanı kardeşiyle arası pekte iyi olmayan biri.. oda ısrarla ben çıktım gittim evden bir daha görmedim diyor..kötü şeyler düşünmek istemıyorum. inşallah sag sağlim bulunur artık.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap