• yeni bir bilgisayar dergisi. tamamen donanım üzerine yoğunlaşmış . fiyatı da sadece 2.9ytl.

    editörlerinden levent pekcan:

    "içerik sadece donanım, teknoloji ve satın alma üzerine. windows ile ilgili vs. hiç bir içerik yok, olması da planlanmıyor. cd vermiyoruz, dergiyle birlikte büyük firmalardan indirim kuponları veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.

    normal dergilerde inceleme sayfalarında 20 kadar ürün incelemesi varken burada 33 ürün incelemesi var. üstelik normal bir dergide tek bir ürünün incelemesi 800-900 karakter kadarken bizde en kısa inceleme 1300 karakter kadar, yani %50 daha fazla bilgi, daha fazla detay var. 7-8 adet ürün tek sayfalık özel incelemelerle ele alınıyor. tüm dergi çapında 88 üründen bahsediliyor ki bu yerli dergilerin şimdiye kadar erişmeye bile çalışmadığı bir sayı.

    her şeyin daha iyisi yapılabilir, elbette ki bu dergi de mükemmel değil. foto kalitesi vs. konusunda ilk sayıya özgü bazı aksaklıklar oldu. içeriğe de biraz daha ince ayar yapılacak elbette. yine de türkiye şartları için iyi bir dergi olduğuna inanıyorum. fiyatı da uzun uzun düşünülmeden satın alınabilecek düzeyde. " diyor dergi için.

    alıp bir okumak lazım.

    http://www.hardwareplus.com.tr/
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap