5 entry daha
  • ruh hastası, manyak ve psikopat bir ailenin hikayesini anlatan klasik roman.

    küçükken bu romanın çocuk versiyonunu okumuştum ve daha sonra disney versiyonunu izlemiştim ve bana çok şirin gelmişti ama yakın zaman önce romanın orijinal versiyonunu edinip okudum ve dehşete düştüm. bir baba, 3 ergen irisi evlat ve 1 anne ıssız adaya düşüyor ve adada bildiğin katliam yapıyorlar. aile bildiğin adada ne kadar hayvan varsa kesip biçiyor. bir yerde kirpi buluyorlar, en küçük çocuk annesine "bunu haşlayalım anne, çorbası çok güzel olur" diyor.

    başka bir yerde bir grup martıya denk geliyorlar, durup dururken ateş açıp yarısını vuruyorlar. bir başka sahnede durup dururken deniz kaplumbağasını katlediyorlar. bir sahnede kaplumbağaların kumsala gömdüğü yüzlerce yumurtaları çalıp mideye indiriyorlar. başka bir yerde yetiştirdikleri meyvelerin bir kısmını maymunlar yedi diye onlarca maymunu zehirliyorlar. her sayfada ortalama 5-6 hayanı katlediyorlar.

    bir sahnede nasıl oluyorsa bir grup penguene denk geliyorlar ve onları bile durup dururken katlediyorlar. hadi hayatta kalıp yiyecek elde etmek için arada avlanmalarını anlarım da bazı hayvanları sırf merak ettikleri için katlediyorlar. adada bildiğin hayvan katliamı dönüyor.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap