• bugün 4. levent'teki migros harp akademileri şubesinden son kullanma tarihi mayıs 2020 olan iki paket noba marka basmati pirinç aldık. hatta bir iki saat önce de bir paketini açıp bir kısmıyla da pilav yaptım. üzerinize afiyet bir güzel yedim de.

    açtığım paket tezgahın üzerinde ağzı paket mandalıyla kapatılmış şekilde dururken içinde böcek gördüm hemen bir tepsiye döktüm. içinde üç tane daha böcek vardı. dahası açmadığım ikinci paketin de şeffaf kısmından içinden bir böcek görünüyor. videosunu da ekleyeceğim.

    kilosu 20 küsur liradan iki paket böcekli pirinç aldığıma mı yanayım yoksa böcekli pirinci yemiş olma ihtimalime mi gerçekten bilmiyorum.

    kendilerine twitter'dan yazdım henüz bir cevap gelmiş değil. merakla bir açıklama bekliyoruz.

    gelen uyarılar ve tavsiyeler üzerine edit2:

    migros'un sattığı üründen sorumlu olduğunu düşündüğüm için başlık içinde 'migros'u kullanmıştım ama birden fazla kişi bunun 'noba' markasının sorunu olduğunu iletiyor. takdiri size bırakıyorum. amacım arabamı yenilemek tabii ki değildi. her gün binlerce kişinin ulaştığı ekşi sözlükte bu duruma dikkat çekmekti. en azından görenler bir daha herhangi bir yerden bakliyat alırken şeffaf paketten içeri bakarlar ve böceklenmiş bir ürünü benim gibi tüketmezler. migros'tan da tek talebim para iadesi olacaktır.

    edit3: şubeye gidildi ürün iadesi alındı. ürünün incelenmek üzere analize gönderileceği söylendi. sonrasında bilgi verilecekmiş.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap