2 entry daha
  • richard gere'in budist olan oğluna karşı çileden çıkmasıyla bizi inceden güldüren , juliette binoche'un minimal oyunculuk üzerine yoğunlaştığını gördüğümüz ve ömrü hayatımızda gördüğümüz en gıcık 3 filmden biri olma şansına erişen nadide bir bir bir? bre nedir bu?

    kabala mistisizminden girip , güzel budist misyoner kızdan çıkan , arada kaleydeskop gözünden çekim yaparak bizi 80lerin iğrenç trt efektlerini hatırlatan nadide bir boşluk olarak hayatımızdaki yerini aldıysa bunun tek sorumlusu juliette binoche'dur.(bayanlar `richard gere'i bahane edip bu filmi görmüş olmanın acısını hafifletebilirler)

    daguerreotypegümüş foto levhası olarak çeviren çevirmeni ise tebrik ediyorum , araştırdım taraştırdım degorotip'in daha asil ve anlamsız çevirisini bulamadım. nasıl bulduysa bu çeviriyi aynen yerine koymasını tavsiye ediyorum.

    ey sevgili okuyucu , bana azıcık itimadın varsa bu filme gitme. sen o filme vereceğin parayı bana ver , ben oturup bütün ingilizce kelimeleri tek tek heceler , parçalar, böler , yeni kelimeler bile türetirim.

    juliette binoche için de özel bir not : hatır gönül için bu filmde oynadığını umuyorum , yok parasız kaldıysan sana son konuşmamızda da dediğim gibi aramızda paranın lafı olmaz.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap