740 entry daha
  • bu tür başlıklara entry yazınca aslında istemeyip yan cebime koy yapıyormuşum gibi hissedileceğinden çekindiğim için yazmaya hep çekiniyorum ama bir yandan da kendimi tutamıyorum.

    neticede bir nick ile yazıyorum ve bmw önünde çekilmiş yalnızları oynayan bol dumanlı profil fotolarım yok. tek güvencem de bu. yazabilirim yani.

    tanımak zor geliyor kardeş. buluş, tanış, kelime oyunları yap, zeka yarıştır, karakter analizi yap, tutarlılığını ölç, insaniyetini sorgula, derinliğine bak (tüm bunlar onun açısından da geçerli tabi). bunları yeniden yeniden ve yeniden yap ve her yeni tanışmada detaylardan biraz biraz kısarak artık özetini anlatmaya başla ve sadece bu özetinle anlaşılmayı bekle.

    gerçekten sevgili aramanın fırsat maliyeti daha önemli benim için. bu hep de böyle oldu. o değerli zamanlarda kafayı dinlemek çok daha cazip geliyor. sadece insanlara "neden birisi yok"un cevabını vermek yıldırıcı. geri kalan her şeyden memnunum.

    kavgalar, tartışmalar, pasif direnişler, uzuuuuuuun uzun yazılmış sitem mesajları, hayalkırıklıkları, gerçek karakterlerin ortaya çıkması, sorgulanma, güvensizlik, kıskançlıklar ve olabilecek daha bir sürü şey.

    neden durduk yere hayatıma çomak sokayım ki?
303 entry daha
hesabın var mı? giriş yap