545 entry daha
  • bornova'da 565 diye bir otobüs vardır, 5-6 dk'da bir kalkar ancak mesai başlangıç-bitiş saatlerinde sürekli tıklım tıklımdır, herkesin bi yerleri birbirine sürtse de 7 sene boyunca hiç tacize rastlamadım, duymadım. bornova metro'dan kalkar önce bornova merkeze sonra atatürk mahallesine sonra da evka-4'e gider. ben de bornova'nın dağı evka-4'te oturuyorum ve 565'le gidip geliyorum.

    2015 yılında 23 yaşındayım ve yine 565 kuyruğundayım. kalkış durağı olan metronun oradan bindim, tabi oturacak yer yok. arkada, kapıdan taraftaki sırt sırta veren koltukların birleştiği yere sırtımı yasladım gidiyorum. 1-2 durak geçti, işte inenler binenler vs... sonra 18'den büyük ama benden küçük, varoş giyimli, normal güzellikte iki kız bindi; biri boş tek yere (ikişer ikişer karşılıklı olan koltuklardan birine oturdu), diğeri de sırtı bana, yüzü arkadaşının olduğu tarafa dönük bir şekilde koridorda durdu. öyle gittik bi süre. çok değil, 10 dk. sonra bunlar ineceği zaman oturan kız önümdeki kıza "hadi durağa geldik, sen de oraya yapıştın iyice" dedi, önümdeki kız da "off tamam" diyerek kapının açılmasıyla indiler.

    ben pencerelerden dışarı bakarak gittiğimden o zamana kadar fark etmemiştim, aslında otobüs kızın önümde durmasını gerektirecek kadar kalabalık değilmiş ve kız bana poposunu yaslamış. bense tüm bunları iş işten geçtikten sonra anlayabildim; insanların hep poşeti, çantası, bacağı bi şekilde birbirine dokunduğu için ve bir kız tarafından taciz edilebileceğimi en son 16 yaşında mastürbasyon yaparken düşündüğüm için kızın poposunu bana yaslayacağı aklıma bile gelmemişti.

    açıkçası rahatsız olmadım, sonra üzerine düşünüp tahrik de olmadım, sadece gururum okşandı. şimdi sadece taciz konusu açıldığında arkadaş çevremde anlattığım ilginç bir anı oldu.
1202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap