49 entry daha
  • 28 mayıs 2013 taksim gezi parkı direnişi (bkz: #96687945) ardından hayatımda ilk kez, haziran 2013'te kuzenimin yanına gitmiştim dalaman'a.

    kuzenim de benim gibi gezmeye çok meraklı bir insan olduğu için oradaki kapıkargın kükürt kaplıcasına gitmiştik ilk olarak. ardından sarsala koyuna gitmiştik defalarca ve ege'deki birçok koya göre oldukça sakin ve huzurlu koya gitmiştik.

    emmoğlum sağolsun beni sarıgerme ve dalyana da götürmüştü ve dalyan'da motorumuzun bozulması, yıllardır kafamın arkasında yer alan fakat ilkokulda bir iki denemenin dışında hiç denemediğim otostopu denememi sağladı. motoru orada bırakıp otostopla dalaman'a döndük ve akşamında kuzenime "ben yarın antalya'ya gideceğim otostopla" dedim. "oğlum şurada azıcık otostop çektik diye antalya'ya otostopla gidebileceğini mi sandın" diye sordu fakat benim ne kadar kararlı olduğumu da bildiği için çok da bir şey diyemedi.

    dalaman'da çektiğim fotoğraflar için linke tıklayabilirsiniz.

    dalaman, yıllar sürecek otostop, gezginlik hikayemin başlangıç noktasıydı. eğer şu an nerede olduğumu merak ediyorsanız sywj başlığından hikayemi takip edebilirsiniz.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap