19 entry daha
  • doğduğunda ismi "richard franklin lennox thomas pryor iii" olan, annesinin mesleğini anlatmak için "richard koş, annen emrah'ın annesiyle kanka olmuş" esprisini yapabileceğimiz sevimli sinema oyuncusu.
    annesinin işi*gereği küçük yaşlardan itibaren hayatın renkli yönlerini gören richard'ı, henüz kişiliğinin ve ruhunun gelişmediği bir dönemde yaşadığı bir olay allak bulak edecektir. 6 yaşındaki küçük richard, komşuları tarafından taciz edilir, daha sonra 10 yaşındayken annesi tarafından terk edilir ve nenesiyle yaşamaya başlar. bu yaşantıdan sıkılıp evden kaçan garibanımız bir o işe bir bu işe girip hayatta kalmaya çalışır. daha sonra ise amerikan rüyasına uygun olarak şan, şöhret,para, kadınlar ve uyuşturucu gelir.
    toplam yedi kere evlenen ve 8 çocuğa sahip olan pryor, ölümeden önceki 4 yılını paylaştığı eşi jennifer lee ile iki kere evlenmişti. 1981 ve 2001 yıllarında. sıkı bir aktivist olan abimiz fast food zincirlerine, hayvanlara eziyet eden sirklere karşı bir çok eylemde bulunmuştu.
    kızı rain pryor ise babasının bıraktığı bayrağı taşımaktadır.
    bugüne kadar tanıdığımız en sempatik orospu çocuğudur.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap