135 entry daha
  • 18 ay boyunca 15 defa intihar girişiminde bulunan bir adamın üzerinize zimmetlenmesi. göz altında tutulması için revire verilmesi ve geceleri kontrol için revire gidildiğinde elemanı göremeyip "cemil nerede" diye sorduğunuzda, "çarşafla kendini asıyordu çamaşır ipi verdik gitti komtanım" yanıtını almak. elemanın az sonra kestiği iple gelip "komtanım ip kırıldı ölemedim eheheee" demesi.

    aynı adamın 54 kutu ilaç yuttum diye ortalığı ayağa kaldırması, tuvalete döktüğünden emin olsanız bile hastaneye götürmek zorunda kalmanız. çünkü elemanın hemen hemen tüm rütbelileri dahil ettiği bir intihar mektubunu çoğaltıp arkadaşlarına vermiş olmasının tedirginlik yaratması. ölümünden kendisine fazla tatlı vermeyen aşçıyı bile sorumlu tutması.

    aynı adamın bir sabah metallica t-shirtüyle ortalığa çıkması ve "ne bu hal lan, üniforman nerde" sorusuna, "ehehehe satanik oldum ben komtanım, bu sefer garanti çürük verirler" demesi.

    yine aynı adamın böcek ilacını önce kediye, kedi ölmeyince de kendine enjekte etmesi. deri altına yaptığı ilaç yüzünden 3 ay hastanede kalıp birsürü ameliyattan sonra yine çürük alamayarak kasları yanmış vaziyette birliğe dönmesi. belki plastik cerrahi çürük verir diye hastaneye götürürken "cemil bak sakatsın artık, umarım daha gerçekçi olursun bundan sonra" öğüdüme "komtanım hayata daha farklı yaklaşıyorum artık, çeşitli kararlar aldım" demesi kararların içeriği sorulduğunda "antifiriz alıp beynime enjekte edicem" demesi.

    elemanın yine çürük alamayıp birliğe dönmesi ama bu sırada askerliği yediği için sorun çıkartmaması botanikçi olarak canla başla çalışması. hava değişimleri ve izin tecavüzleri dikkatle hesaplanıp bir şekilde terhis edilmesi sağlanırken bir gece birliğe pompalı tüfekli bir adamın girdiğinin haber alınması. pusu kurulup adam yakalandıktan sonra, adamın karısına musallat olan namussuzu vurmak için içeri girdiğini söylemesi. yine aynı askerin bahsi geçen adamın karısını telefonla arayarak istanbulda avukat olduğunu, land rover'ı ve florya'da villası oldunu söylediğinin anlaşılması.

    nihayet terhis günü gelip çattığında konser için birliğe getirilen pavyon şarkıcından "bahriyenin en centilmen subayı" yani bendeniz için azer bülbül'den kör bıçak'ı istemesi. herkesle kucaklaşarak birliği terk etmesi ve 1 hafta sonra santralin "sizi diyarbakırdan cemil arıyor" diye bir telefon bağlaması.

    "komtanım ben sivil hayata alışamadım, sizleri çok özlüyorum, keşke yaksaymışım askerliği, ilk fırsatta gelicem"
4123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap