• gaziantep avukat cengiz gökçek devlet hastanesinde hasta yakını tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan ve acil ameliyata alınan göğüs cerrahisi uzmanı. http://www.medimagazin.com.tr/…diri-1-11-42619.html

    edit: vefat etmiştir. allah mekanını cennet eylesin. kanı üç kuruş etmez bir hayvan tarafından bıçaklanarak 30 yıllık emek, 30 yıllık hayaller ve eşinin karnında 4 aylık bebeğini ardında bırakarak cennete göçüp gitmiştir.

    edit2: eşinin hamile olduğu fake haberdir. çok yakın arkadaşı tarafından yanlışlığı teyid edilmiştir.
  • o. çocuğunun teki tarafından bıçaklanmış olan hekim arkadaş. 16 yaşında bir bişeref 80-85 yaşındaki akciğer kanseri olan dedesinin ölümünden sorumlu gördüğü için kalkıp milletin içinde hastanenin orta yerinde adamcağızı delik deşik ediyor. başbakanın tepkisi ne olacak acaba.
    benim vatandaşım rerörerö mü diyecek...
    amına koyayım böyle aşkın ızdırabının...
    doktorluk bu kadar ayağa düşmemeli, doktorların can güvenliği bu kadar düşük olmamalı.

    edit: inna lillah ve inna ileyhi raciun....

    edit 2: göte göt deyince götümüze girebiliyormuş. göte göt demiyorum o zaman, bi doktor meslektaşım, abim kabire giriyor bir hiç uğruna, varsın bana girsin götünüze birşey olmasın...

    vefatının birinci yılında gelen edit:

    ersin abi. nasılsın? gerçi bu saçma bir soru biliyorum ki iyisindir. sadece arada aklıma geliyorsun da gözlerim doluyor. onu söyleyeyim istemiştim. bir de ''abi suriyeden yaralı geldi yerin var mı'' diye telefonla konuşmalarımızı hatırladım.

    ama abi her ne olursa olsun huzur içerisinde uyuyorsundur ben eminim. mekanın cennet olsun. duamızdasın.

    o değil de abi gene ağladım be...
  • hayati tehlikesi had safhada yarını öbür günü görme şansı az olan meslektaşım. allahım yakınlarına bağışlasın kendisini.

    ulan sinirden kafayı yiyeceğim böyle şeker gibi bir adama nasıl yapılır bu...
  • doktorların can güvencesi olmadığının bir göstergesi daha.
  • en kısa sürede sağlığına kavuşacaktır.
    popülist sağlık politikalarının bir sonucu olarak insanlar (poliklinikte de başıma geldiği üzere) artık doktora tedavi olmak için değil kavga çıkartmaya geliyor. ersin arslan'ın yerinde ben de olabilirdim. geçmiş olsun
  • göğüs cerrahı.
    30 yaşında.
    hekimlere yönelik şiddetin en son mağduru.
    görüp görebileceğiniz en kibar, en beyefendi, en çalışkan, en dürüst doktorlardan biri.
    85 yaşında akciğer kanserinden ölen bir hastanın 17 yaşındaki torunu tarafından hastanede intikam amacıyla bıçaklandı.
    şu an ölümle pençeleşiyor.
  • aynı hastanede çalışan biri olarak çevreden duyduğum: kendisinden umut kesilmiş.
  • işi bırakıp istifa etme yaşı düşüncemi 40'tan 30'a mı çeksem diye düşündürtmüş talihsiz meslektaşım. inşallah iyileşir. sağlık bakanının açıklamasını merakla bekliyorum konuyla ilgili. "doktorların emeklilik ücretleriyle ilgili çalışma yapıyoruz" veya "araştırma yaptık, halk doktorlardan çok memnun, sorun göremiyorum" filan diyecektir muhtemelen.

    ilaveten; (bkz: göksel kalaycı)

    not: çalıştığım hastanede güvenlik görevlisi veya polis yok.
  • işi bırakıp istifa düşüncemi 30'dan 25'e çekmeme yol açan meslektaşım.
    istanbul tabip odasının konuyla ilgili gelen maili

    gaziantep'de dr. ersin aslan bir hasta yakını tarafından bıçaklandı

    gaziantep'te göğüs cerrahisi uzmanı olarak görev yapan dr. ersin aslan, bugün görev yaptığı avukat cengiz gökçek devlet hastanesi'nde ameliyattan çıktıktan sonra serviste dinlenirken, 10 gün önce yaşamını yitiren bir hastasının 17 yaşındaki torunu tarafından arkasından bıçaklandı. ağır yaralanan aslan acilen ameliyata alındı. aslan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

    aslan'ın bıçaklanması hekimler ve sağlık çalışanları arasında infial yarattı. gaziantep tabip odası'nın öncülüğünde aslan'ın görev yaptığı hastanenin önünde toplanan hekimler ve sağlık çalışanları buradan gaziantep valiliği'ne doğru sessiz yürüyüşe geçmeye hazırlanıyorlar.

    ttb merkez konseyi başkanı dr. eriş bilaloğlu, olayın haber alınmasının hemen ardından gaziantep valisi erdal ata'yı arayarak, saldırganın yakalanarak gerekli sürecin başlatılmasını talep etti. hekimlerin bu konudaki duyarlılığının üst noktada olduğunu dile getiren bilaloğlu, valilikten de olayla ilgili her türlü tepkinin gösterilmesini beklediklerini kaydetti.

    istanbul tabip odasi
    bu da sol.org'un haberi
    http://haber.sol.org.tr/…gir-yaralandi-haberi-53870
  • hayatını kaybetmiş olan göğüs cerrahisi uzmanı. henüz birkaç ay önce uzmanlığını almış, "mecburi hizmet"ini yapmaktayken bir hasta yakini tarafından katledilmiş meslektaşım. hayatının en zor dönemini yeni atlatmış, umutları, sevenleri, sevdikleri olan genc bir hekim. hepimizin başı sağolsun. siz de doktorlardan nefret etmeye devam edin.
hesabın var mı? giriş yap