• hakkında yorumlar görmekten mide bulantısı safhasına geçiren kavram silsilesi.

    şahsım tarafından en illet olunan insan tiplemelerinden bir tanesinin kendisini siklemediği halde o kişiye takılıp kalmasından olsa gerek, bu tür insan kişilere saydırasım, yardırasım gelir her daim.

    aksi durumda olduğunu sanan bir diğer taraf da, "benden uzak allaha yakın olsun, allah belasını versin, oh süper hafifledim o şahsiyetsizden ayrılmakla bidi bidi, vidi vidi" yaparken benim algı yolları trafiğim karmakarışık olur. "nasıl olur da bir zaman içinizde fırtınalar kopartan, varlığına sevindiğiniz anlarda ayaklar yerlere basmaz gezerken, hakkındaki yorumlarınız alt üst olabilir" diye sorasım gelir. bu tür eski sevgili sahipleri ne kadar da mükemmel insanlarmış meğer... elbette mantıklı açıklamaları bulunan bir soru olabilir bu bahsettiğim, ancak arkasından alenen herkese bu denli bahsedilmesi, bence kişinin kendini aklama gayretidir diye düşünürüm. kol kırılır yen içinde kalır, beraberlikler iki kişiliktir, kime ne anlatmaya kalkışırsanız kalkışın, olayın iki yönlü bakış açısı olmalıdır, diğer insanların bakmak zorunda olmadığı. ha dostlarınızla/yakın gördüklerinizle olay sıcakken rahatlama istekli, kafa o konuyla meşgulken anlatma gereği duyulur o başkadır, insancadır.

    ancak köprünün altından çok sular geçmiştir, hala insan kişisi eski sevgilinin konusunu eder durur. ben anlamam. o konu kutuya konup, rafta tozlanmaya terk edilesi konudur. yaşlanınca hatırlanmak üzere orada yıllanması gerekendir, ki tatlansındır tebessümlü bir tecrübe olarak.

    her daim hayatımızın bir yerinde birileriyle çakışacaktır yollar, ne de güzeldir bu. aslolan kasti şekilde zarar vermeyecek insanları seçebilmek, zarar gördükse de, biraz da kendimizi dönüp eşeleyebilecek bir tecrübe olarak bakmaktır diye düşünürüm. kimse kimseyi yanında zorla tutamaz zira, vardır bizde de yanlışlıklar illa.

    konudan çok sapkın olduğumun farkında olarak, şu eski sevgilileri rahat bırakmak ve herkesin farlarının ve yolunun açık olmasını dilemek niyetindeyim.

    bırakın efendim herkes aksın yolunu bulsun derim.

    (bkz: sözlük ben sinirlenmiş miyim ne)
  • yeni sevgili hatta nisanli kisisine eski sevgiliden arkadas olabilecegini anlatamiyorum. abi 14 yasinda asik olmusum bikac kere elimi tutmus, yillar sonra dagilmisiz buyumusuz hatta o evlenmis ben gelmisim 28 yasima irtibati ara ara koparsakta cok geyik arkadasiz, neden arkadas olamiyoruz ? ayda bir bu sebepten kavga edilir mi ? evlenmis cocuk yapmis bosanmis ciftler bile tekrar evlenip arkadas kaliyor.
hesabın var mı? giriş yap