• son zamanlarda aşı yaptırmama hareketinden sonra yeni bir olay : evde doğum.

    evde doğum yapmış kadın, doğal olsun diye aşıya bile karşıymış, bebek enfeksiyon kapmış, 7 gün antibiyotik yemiş; şimdi gene hamileymiş, bebeğe aynısı olursa ne yapacakmış?

    buyrun buradan yakın:

    http://i.hizliresim.com/az2o4z.jpg

    hızlı resim açılmıyorsa https://ibb.co/dc0hj8

    not: bu evde doğum grubuna uzun zamandan beri üyeyim ve ne saçmalıklar dönüyor okusanız şok olursunuz.
  • ne dense azdır.

    kendisine mi, televizyonlara çıkıp da bilimsel temeli olmayan gerçekleri söyleyebilme cesareti olan insanlara mı, bunları reyting için yayınlayan kanallara mı kızılır şaşılır valla pes.
    bir de işin sosyal medya grupları var. iletişim halindeler sürekli sanki iyi bir işmiş gibi.

    yenidoğan için vücut açıklıkları, cinsiyet tayinleri, gözleri için antibiyotik pomadları, hepatit aşıları, kalıtsal bazı enzim hastalıkları için tarama kanı olmazsa olmazlardır. çevrenizde varsa eğer bunların "doğal" olmadığını düşünen, çocuğunu mağarasında yetiştirip antilop avlasın.
  • bu kişiyi aşı yaptırmaya ve hastanede doğum yaptırmaya ikna etmek doğaya müdahaledir.

    bırakınız yapsın. doğal seleksiyonun işleyişine karışmayın.

    zayıf olan elensin.

    aşılar yüzünden zayıf olanlar hayatta kalıyor. zeka özürlüler çocuk doğuruyor. bende bundan sonra aşıya karşıyım anasını satayım.
  • doğurmaması gereken kadındır.
  • madem evde doğurdun tıbba hastaneye karşısın neden enfeksiyon kapınca hastaneye götürüyorsun şimdi sorduğun gibi o zaman da sorsaydın kendin gibi gerizekalı topluluğa ama elinden bişey gelmediğini görünce bi tarafın tutuşuyor dimi hemen koşuyorsun hastaneye bunun gibi beynini aksesuar olarak kullananlar anne olamamalı ebeveynlikte ehliyet şart
  • (bkz: sen doğurma lan deve)

    daha bunun rota virüsü var, bilmem nesi var. o serumları evde kaynatarak yapar bu sığır ski.
  • neresinden tutsan cehalet fışkırıyor.
    anneyim ve çevremde aşı karşıtı anneler görünce çok üzülüyorum. kendi seçimim diye dolaşıyorlar ama bulaşıcı hastalıklar fazlalaşınca benim gibi aşı yaptıran annelerin çocuklarını da etkiliyor bu kararları.
    aynı şekilde evde doğum saçmalığı da bana garip geliyor. hatta neden ama neden dedirtiyor.

    tek tesellim yaptıkları zarar sadece kendilerine ve kendi çocuklarına. ha evde doğurmasalar daha iyi ama yapacak bir şey yok
  • benim kedim daha kaliteli tıbbi destek alıyor. o kadar söylüyorum.
  • uyanık kayserili kocanın çocuğu bedavaya getirmesi kadar önemli değildir. kadıncağızın kafayı öyle bi yemişki, ayılmadan ikinciyide çıkarmış aradan. modemi kapatırsa üçüncü çocuk işi huzur içinde çözülür.
hesabın var mı? giriş yap