• 35 yıllık ömrümde özellikle son 18 yılda artarak devam eden fenerbahçe sevgisinin amına koyan şerefsizliktir...

    ağustos ayında feyenoord fenerbahçe maçına gidiş için atlas jet'ten biletimizi aldık 3 arkadaş ve maç biletlerinin satışını beklemeye başladık.. geçen sene atrosmitos maçına gitmek için herkes gibi açıklanan satış tarihine biletimi aldım ve maça gittim.

    feyenoord maçı için ilgili twit ya da açıklama beklerken dün akşam ki şu haberle yıkıldım aq http://www.fenerbahce.org/…etay.asp?contentid=53128

    bugün sabah 09:30 gibi ilk iş olarak stadyuma gittim ve bilet konusunda bilgi almak istedim.

    fenerium alt tribünü kombine satış gişesindeki sarışın şişko kadın kısaca "25.000 kongre üyesine 1200 bileti nasıl paylaştıralım" açıklamasında bulundu. ki bu satışı genele yayarsak burada sağlam cam çerçeve kalmaz izdiham olur dedi.

    yani 1200 biletin gizli kapaklı bir şekilde dağıtıldığı ilan edilmiş oldu.

    ben de madem o kadar meraklı kongre üyeleri var neden alanyaspor maçına kombineler dahil 18bin seyirici geliyor http://www.sporx.com/…u-yine-dolmadi-sxhbq576378sxq dedim.. kongre üyelerine bir öncelik verilecek ise bu 1ç.200 biletin 500 vs'si olmalıydı geri kalanları da diğer taraftarlar almalıydı dedim

    kodaman amcalarım neden her maça gelmiyorda ben ve arkadaşlarım anasının amındaki uzak salona gidip büyükçekmede demir inşaat - fenerbahçe basket maçına takımı destekliyoruz?

    bu biletler gerçek taraftarın hakkıdır.. puro içen götü büyüklerin değil.
    canımdan çok sevdiğim fenerbahçe bile olsa bu biletleri peşkeş çekmek adiliktir.
  • kesinlikle haklı bir itiraz. klübün nasıl birilerinin kafasına göre yönetildiğinin de ispatı. zurihteki grasshoppers maçı için biletleri isviçre fenerbahçe derneğine göndermişler ve onlar aracılığıyla (websitesi üzerinden) satış yapılmıştı. tüm deplasmanlarda benzer bir uygulama yapmak en azından bu işin bir standardını belirlemek gerek.
  • haksız bir itiraz. klübe senin katkın 10 liraysa adamın katkısı 1000 lira. herhalde ki kayıracak kodamanları. sen kimsin ya ?!
  • 17 yaşından itibaren bir futbol takımına olan sevgisi günden güne artan bir kişinin isyanıdır. normal şartlarda tam tersinin olması lazım. insanın 20'li yaşlarını bir futbol takımına günden güne daha çok bağlanarak geçirip, futbolu bu kadar hayatın merkezine doğru alması üzücü. ergenlik ateşinin sönmesiyle birlikte yavaş yavaş futbolu azaltmak en güzeli ki bunu futboldan para kazanan, kazanmakta olan biri olarak söylüyorum.

    olayın bu bölümünü kenara koyarsak yapılan isyan doğrudur ama her kulüpte her başkan istediği gibi kulübü kendine alet ettiği için 1200 tane biletin hesabını sormak büyük iyimserlik. adam istese 45 bin biletin hepsini beş dakika içinde işine gelen kişilere dağıtır ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eder. binlerce biletle istediği şovu yapan yönetimler için 1200 bilet çocuk oyuncağından başka bir şey değil.
hesabın var mı? giriş yap