• %99 kastan oluşan aşmış pull-up ustası. sv_gravity şifresi yazmış yerçekimiyle oynamış heralde barda asılıyken o kadar rahat ki, buyrun.
  • olayı calisthenicstir ve bu yarmışlığını da vegan oluşuyla cilalayıp parlatmaktadır. kendi sitesinden günlük egzersiz rutinlerini ve ne yiyip içtiğini de görebilirsiniz.

    spiderman'in kendisinden başka daha iyi vücut bulmuş hali olamaz. ağırlık/salon müptelalarına in your face çekebilen yegane abimizdir.
  • vay babasının düşmanları nidasıyla izledim videolarını. mükemmel, mükemmel ötesi. adam imkansız hareketleri çok rahat ve klas bir biçimde yapıyor. ağzıma ağzıma vursa ses çıkarmadan sıradaki hamlesini beklerim. o kadar saygı duydum frank abiye. saygılar, saygılar.
  • şu videosunu görüp bir de vegan olduğunu öğrenince kendisine saygım tavan yapmış insan, hatta übermensch.
  • bodyweight workout konusunda aşmış bir adamdır. youtube'da kendi kanalına yüklediği videolarda antrenmanlarını devasa makinelerin önünde basit bir barfiks demiri veya iki metal ayağa tutunarak yapması insanın ayrı hoşuna gider.
  • izlerken, "kesinlikle ip var amına koyim bak" şeklinde tepki verdiğim über sporcu.

    https://www.youtube.com/watch?v=zzyizp74vtw
  • yeni idolüm...tabi düşmeyen iphone kulaklıkları...
  • vegan calisthenics üstadı. adam minimum vücut yağını, tamamen işlevsel kaslarla birleştirip üstüne deli gibi yetenek ve emek serpiştirerek servis ediyor. bizlerede gym öncesi motivasyon vidyosu olarak bu adamın vidyolarını izlemek düşüyor.

    bence güç sporlarının ideal vücudu budur arkadaş. 1 gr fazla, işe yaramaz kas, 1 gr fazladan yağ yok. herif liselerdeki fen bilimi sınıfındaki kasları öğreten insan vücudu maketi gibi.

    ayrıca böyle adama böyle bir partner yakışırdı, tencere vs kapak.
  • programını almış olduğum adam 1 ay sonra kullanmaya başlayacağım sonuçları buradan yazarım...
  • bu adamın 59 yaşında(yazıyla ellidokuz) olduğu gercegi son zamanlarda ufkumu katlayan bilgilerden biri oldu. ayrıca 'vegan' olması da bir başka garabet.. yakın yaşlarda olan bi babama bakıyorum, bir de buna; vay anasını diyorum vay be..
    işte, 'spor' denilen şey tam da budur arkadaş. kas yığını haline gelip oturan boğa olmaktansa bunun gibi olmak çok daha cazip ve mâkul.. benim diyen iyi bir vücut gelistirmecinin yanından bile geçemeyeceği olağanüstü hareketler yapiyor. atletiklik ve çeviklik mi(frank medrano), yoksa cok güçlü ve kaslı olmak mı(ct fletcher) derseniz şahsen tabii ki birinciyi tercih ederim.
hesabın var mı? giriş yap