• sıkıcılaşan evlilik hayatının, berbat giden cinselliğin ve hızla akıp giden yılların acısını başka bedenlerde unutup gençliğin son demlerinde kendini mutlu etmek isteyen kadındır. yargılamadan önce iyi düşünün çok da haksız sebepleri olmayabilir. bir kere geliyoruz şu dünyaya, maalesef 2. bir şansımız yok!

    edit: bahsedilen kişi genel bir anlatımdır, ben değilim. sizce sözlüğe yok mu ben s*ken diye ilan vermiş olabilir miyim? biraz mantık, biraz okuduğunu anlama yetisi lütfen. ayrıca 40lık ablalarımız çok şanslı, kapış kapış gidiyorlar demek ki. gelen mesajları okuyamadım bile! 14 sayfa dm mi olur allahsızlar!?? nhsjdklfşfk
  • beklenen esprinin bir türlü gelmemesi.
  • hacı hacıyı mekke'de , fuckbuddy arayan ekşi de bulur dedirten hadise

    güzelim kutsal bilgi kaynağını ne hale çevirdiniz lan
  • gayet normaldir.

    çok eşlilik bir gerçektir. doğa bize çok eşlisin diyor. buna uymalıyız. kadın-erkek fark etmez. herkes çok eşli. evlilik insanları kısıtlıyor. yani bana öyle geliyor. bence devlet çok eşliliği yasal boyuta taşıyıp kabul etmeli. evet çok eşlilik yasal olmalı.
  • feriştah'ın fuckbody fentezisi
  • sanmıyorum
    yoktur öyle hanım ablalar
  • anana sorulup ic dunyasini ogrenebilecegin kadindir.
    bakalim bir kadini bu davranisa iten nedenlerin arkasindaki gercek nedenler nelermis. anan da boyle bir sey yapmak istemis mi?
    istegimi bastirmis mi yoksa zaman zaten akip gidiyor, bir kere geliyoruz su dunyaya demis mi?
    sen sor, sonra editlersin burada, hepimiz ogreniriz.
  • youtube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyimyoutube ve ekşi sözlük reklamları ananızı sikeyim
  • her konuyu şakaya şamataya vuran arkadaşlar için uzaktan konuşması kolay oluyor.
    hayatın anlık var olduğunun farkına varın. hayat sizin ve bizim gördüğümüz kadar sığ değil.
hesabın var mı? giriş yap