• galatasaray'la rekabet edemeyeceğini anlayan beşiktaş ve fenerbahçe yönetimlerinin yanlarına aldıkları birkaç anadolu takımı yöneticisiyle galatasaray'a karşı ortak hareket etmeleri durumu.
    gs lehine en ufak bir hakem hatasında ortalığı yangın yerine çeviren bu insanlar, gs hakemler ve tff tarafından doğranırken en ufak bir ses vermemiştir. hatta gs bunların yaptıkları açıklamaların onda birini yapınca teknik ekip ve başkanı ceza yağmuruna tutulurken bu ittifaktan mhk'ya destek gelmiş hatta hakemlerin de hata yapabileceğini belirten bir de bildiri düzenlemişlerdi.
    bu güç birliğinin medya ayağının da olduğunu düşünüyorum. spor programlarına gs kimliği olan insanların özellikle çıkarılmadığını, çıkarılanların da özellikle fatih terim düşmanı gs'lilerden seçildiğini görüyoruz. diğer yorumcuların görevi de gs aleyhine algı yapmak.
    bugün oynanan kupa maçında bu algı çalışmalarının başarılı olduğunu görüyoruz. çok net iki penaltı olmasına rağmen adamlar sahayı yangın yerine çevirdi.
    sosyal medyada ise gs lehine hakem kararı olmamasına rağmen varmış gibi bir algı çalışmasını görmek mümkün.
    sonuç olarak bu organize oluşumun öncüleri olan fb ve bjk'lilere şunu söylemek istiyorum:
    tek başınıza sahada ve sosyal medyada galatasaray'a karşı çok zayıf kalıyorsunuz birleşmenizi bir galatasaraylı olarak destekliyorum.
  • taraftar tabanında olmayan ittifaktır.

    (bkz: istanbul united)
  • bugün akhisarspor'un da katıldığı ittifak. kutsal mıdır bilmiyorum ama millet kafayı yedi iyice. bence en önemli neden para. galatasaray şampiyon olursa büyük para kazanacak. diğer kulüplerin durumu malum. rekabet ettiği kulüpler galatasaray yerine başakşehir'in şampiyon olmasını tavsiye eder.
  • adaletsiz söz konusu olduğunda bildiri adı altında anadolu kulüplerinin arkasına saklanırlar. bunların adalet anlayışı kendileri için olan türden, çalarlar ama kaybedince çalındı diye ağlarlar.
  • hakem satin alarak maç veya kupa kazaninca galip olmuyorsunuz. bu yüzden de tarafsız olanlar dahil rakipleriniz saygınlığını kazanamıyorsunuz.
    o yuzden bizler serefli ikincilik diyoruz.
  • 17 klübün birleşip “ hakemler de insan hata yapabilirler “ bildirisi yayınlarken her şey günlük gülistanlıktı. ayrıca galatasaray camiasına da bir dünya ceza verilmişti o zaman sonuna kadar hakemlere güveniliyordu. ne zaman ki puan farkı eşitlendi çatlak sesler amaçsız şekilde konuşmalara başladılar...
  • kutsal mutsal değildir ama ittifaktır. bunun sonunda galatasaray’ımızın yapacağı da “fuck”tır.
  • geçmiş yıllarda fenerbahçe'ye karşı oluşturulan ittifakın 1/10'u bile değildir. çünkü bu işlerin organizatörü bizzat galatasaray'dır.
  • tam olarak neresi kutsal anlaşılamamıştır. galatasaray din düşmanı falan mı yoksa?*

    eğer böyle bir ittifak varsa hepsine fak yu demek lazımdır.
hesabın var mı? giriş yap