• bir youtuber.
  • büyük abilerinin yaptığı çocukça ve insanı tiksindiren hareketlere özenmiş, onlar gibi bir yutubirlik olmak için kanal açmış ufaklık. çocuğum yanlış kişilere özeniyorsun haber vereyim.
  • "ben bot değilim" diye ağladığı* youtube'u bırakma videosundan sonra çektiği videolarda youtube çok bozdu diyen genç içerik üreticisi.
  • yarim milyonun uzerinde takipcisi olan inasni biz cocukken boyle degildik diye dusuncelere sevkeden cocuk youtube kanali ismi.
  • velet.
  • şemsiyeyle inşaatın 2. katından atlayıp ayağını çatlatmış duyduğum kadarıyla.

    videoyu bulamadım, biri link bulursa entry olarak yazsın.
  • tüm videolarının yorumları kapalı olan youtuber.
    .:.
    hepsi hem de. 1m takipçisi olan birisini elbet duymamız gerekirdi değil mi? komplo teorim şu'dur ki bu eleman da çoğunluğu bot olan bir hesap. fake it until you make it kafasında, popülermiş gibi görünüp, kim lan bu diye bakanlarla dahi popülermiş gibi gözükebilecek birisi ki şu anki durumu da sanırım böyle. sadece düşünmediği ekşi, reddit ve twitter'da hiç bulunmaması. muhtemelen bir ajans tarafından yönetiliyor(ya da vizyoner bir aile), yazılar ve kullandığı youtube taktikleri hep bir yerlerden araklama ama fena araklamalar değil tabii. tüm bunlar yanlışsa ve her şeyi tek başına yapıyorsa ki arakladığı taktikler yurt dışındaki youtube hesaplarından, bu çocuğun ingilizcesi neden yok? yani ingilizce biliyor olması lazım ki öğrenmiş olsun her şeyi değil mi?
    .:.
    ama neyse ya, yapacaksa böylesi yapsın. fake ama standart bir fake. tatlı da çocuğa benziyor. en kötü senaryoda hayrettin ayarında biri olabilir yarın muhtemelen ama umarım kendini geliştirecek vakit de bulur. ajansına bakılırsa emin ellerde.
    .:.
    bir gün olur da bakarsa buraya diye bir iki kelam edeyim: kardeşim, sosyal medya aşırı yüzeysel bir platform. aforizma savaşları var, esasen fikirler dahi önemli değil. haklısın, şov önemli evet; ama yarın sen ve senin gibiler kanaat önderi gibi dolanacaksınız. gözünü seveyim kendini geliştir, bunu da ancak kitap okuyarak yapabileceğine inanıyorum. aptal aptal insanların seni etkilemesine izin verme.(kendi yaptıklarını bile aptallık olarak göreceksin bir süre sonra) ergenliğe girdiğinde özellikle dikkat et. haftada en azın bir kez olsun kitap oku, kendine zaman ayır. youtube seni maddi olarak zengin eder, edecek ama sen kendini bulamadan bir medya oyuncağı olacaksın sadece. seni buna teşvik edenler de sadece senden para kazandıkları için seni sevecekler. hakkında hayırlısı, ne diyelim. sevgiler.
hesabın var mı? giriş yap