• fransız profesör philippe moreau defarges'in dünyadaki siyasi krizin çözümlenmesi için önerdiği yol. her ne kadar demokratik bir ortamdan uzak dursak da bahsedilen fiil ülkeyi iç savaşa götürecektir. ülkenin karşısında çokça terörist oluşum varken nasıl böyle bir beyanda bulunabiliyor, anlaması güç. büyük resmî görüp de bu detayı nasıl kaçırmış olabilir.

    ellerini avuşturarak ülkede patlak vermesini bekleyen pkk gibi ensest kırıntılarının hoşuna gitmedi değil bu haber.

    mağduriyet konusuna değinelim. bir ülke cumhurbaşkanına suikastten bahseden bir kişiye karşı daha ses çıkarmadan belli bir kitleye 'mağdur' yaftasını yapıştırmak, şüphesiz bir üstteki maddeden çok da bağımsız değil.

    haber linki
  • her ne kadar sevmesem de erdoğan'ı o suikasti götlerine sokar bu millet.
  • hala goy goy yapanlar yok erdoğan sert bütün ülkeler le aramıza bozuyo yok şöyle yok böyle ulan adam adam birazcık pısırık davransa hadi allttn alayım aga biraz yumuşayım desa önce rte nin sonra türkiyenin tepesine binicekler haberleriniz yok kim neder se desen sev sevme aga erdoğan olmasaydı bölgede çok farklı şeyler olabilirdi necmettin erbakanın zamnında dediği gibi ırakla başlıcaklar suriyeye giricekler adım adım türkiyeye gelicekler diye 15 temmuz bunun ilk adımıydı bana kalırsa bu ittler devamı için ugraşıcaklar 15 temmuz da sevsin sevmesin herkes kafasını kaldırdı tayyip nerede lan dedi hepimiz dört gözle onu aradık bu gibi durumlarda lidere ihtiyac var kusura bakmayında ben şu an ülkede tayyip ten başka lider göremiyrıum varsa görwen söylesinn
  • bırakın türkiye cumhuriyeti devleti cumhurbaşkanı'nı sıradan bir vatandaş için bile suikast düzenlenmeli demek suçtur. bu arada bence bırakmayın, isimlerden bağımsız olarak, bahsi geçen kişi başkomutanımız. kılıçdaroğlu da olsa bahçeli de olsa akşener de olsa demirtaş bile olsa devletimizin en üst makamı orasu, az kendinize gelin.
  • son edit: yedi sülalesini pazarlasa kapısından giremeyeceği okulun profesörüne, türkiye'deki pırofüsürler gibi her akşam kanal kanal gezmiyor diye adama uyduruk deme seviyesizliğinde onlarca insansının olduğu da gözlerden kaçmamıştır. aferin size kuş beyinliler. böyle böyle kurtaracaksınız ülkeyi. okumadan, anlamadan, boş hamasetle. hoş, pisa sonuçları ortada. kendini milliyetçi sanan andavallar sürüsü. çomarların gazabından çekinip özür diledi diye kendini galip sanan hamamböcekleri.
    (bkz: türklerin kibar insanı ezme huyu)

    daha üst edit: bakın geri zekalılar. adam assas ve sciences po profesörü, dışişleri danışmanı, mevlüt çavuşoğlu, burhan kuzu gibi ağzına geleni sayacak zeka seviyesinde bir tip değil yani. önce durun iki dakika düşünün, "ulan bu avrupa'nın eğitimi en iyi ülkelerinden fransa'nın en iyi üniversitelerinden birinin ve en iyi siyaset bilimi okulunun profesörü. akp ilçe başkanı, akit şeysi zeka seviyesinde konuşur mu?" diye. yok eğer bu soruyu kendinize spramıyorsanız oksijen israfısınjz demektir.

    üst edit: sözlüğün zeka seviyesinin ortalama bir anaokulundan daha yüksek olmadığını göstermiş yalan haberdir. meğer sözlükteki herkes fransızca biliyormuş da haberimiz yokmuş. yalaka haberimsi sitelerinin cahil muhabirlerinin yalan çevirilerine körü körüne inanan salaklar sürüsü sizi.

    kıçınızdan haber uydurmayın. adam "tarihte bu tür liderler suikaste uğramışlardır" diyor. halkı bu kadar sıkıştırırsan, hukuk yollarını kapatırsan insanlar bu tür yollara başvururlar diyor. suikast yapılmalı falan demiyor. gazeteci de hemen "hayır, hayır, hayır. suikast meşru gösterilemez" diyor.

    bak tekrar ediyorum:
    adam suikat yapılmalı demiyor. suikast yapalım demiyor. adam diktatörleşen yöneticilerin halkı baskı altına aldıkça, muhalefet yollarını tıkayıp hukuku işlemez hale getirdikçe halkın git gide daha çaresiz hale gelmesiyle bu tür yollara başvurduğunu, tarihte bunun hep böyle olduğunu söylüyor. .

    gazla çalışan geri zekalılar hemen cihat ilan etmişler avrupa'ya. senin hükümet yalakası gazetecilerin, milletvekillerin avrupa'ya tehditler savururken, ışid katliam yaptıktan sonra canlı yayınlarda zil takıp oynarken sıkıntı yok, ifade özgürlüğü oluyor da orada bir siyaset bilimi profesörü tarihsel bir olgudan söz ediyor, sen daha adamın ne dediğini anlamıyorsun, "erdoğan iyiki bunlara hadlerini bildiriyor" diyorsun. sonra da çomar deyince kızıyorsunuz.

    ayrıca daha adamın konuştuğu kanalın ne kadar büyük bir kanal olduğundan bile haberi yok fransa'ya savaş ilan eden geri zekalının
  • bizim başımızdaki liderin kılına zarar veren ülkeyi yerle bir ederiz, etmeliyiz.
  • -diktatör yaratılması (tamam)
    -iç karışıklıklar (kısmen tamam)
    -gökten demokrasi yağdırılması (çok yakında)
hesabın var mı? giriş yap