• bostancı da açılmış oyun olayını başka bir mecraya taşıyan zeka projesi.
  • drift yapmak için tek geçerim. sanal gerçeklik odaları ise inanılmaz.
  • indirim için size instagrama hikaye atmaya zorlayan bostancı daki vr ve yarış yeri.
  • indirim için zorlamak derken?
    istemiyorsan atmazsın bu kadar basit.

    (bkz: milli piyango'nun büyük ikramiye için bilet almaya zorlaması)
  • bakkaldan bozma sözde kurnaz kişiler tarafından işletilen bostancıda bulunan ps/konsol cafe.

    bunun için rezalet başlığı bile açılırdı ama biz yine de gitmeyi düşünenler için yaşamış olduğumuz tecrübeyi buraya iliştirelim ki gitmeyi düşünenler akıllarından bile geçirmesinler gitmeyi.

    geçenlerde 6-7 arkadaş ,instagram'da görmüş olduğumuz reklam post'larını merak da ederek gidelim dedik. ilgili reklam post'unda bir süreliğine * hafta içi rezervasyonlu gelinirse %25 indirim kampanyasından faydalanılacağını yazmışlar. arayıp konuştuğumda indirimin yalnızca pazartesiden perşembelere kadar geçerli olduğunu öğrendim.

    ben de bunun üstüne 1 kişisi opsiyonlu olmak üzere, indirimin geçerli olduğu günlerden birine, 7 kişilik rezervasyon yaptırdım. tabi rezervasyonu yaptırırken öyle arayıp çat diye yapmıyorum. önce aradım, indirimi sordum. sonradan da dedim ki böyle böyle biz 6 kişi olacağız ve bir kişi de sonradan gelecek. dedim kaç lira. dediler ki normalde saati 60 lira ama indirimli olacağı için 45'e düşecek dediler. tamam dedim kapattım.

    buraya kadar her şey iyi hoş.

    gidip saatimizde oyunumuzu oynadık. ödemek için aşağıya indiğimde borcumu sorduğumda 120 dedi kasadaki 20'li yaşlarında bir çocuk. dedim ki kardeşim bak biz hafta içi geldik, görevli her kimse 4 defa telefonda görüştüm, eğer indirim yapmayacaktıysan ben neden hafta içi geleyim o zaman.

    eleman bilgisayarına baktı falan, dedi ki abi siz telefonda indirim istediğinizi belirtmemişsiniz, instagram post'una bakın orada yazıyor. arayıp indirim istiyorum demen gerekiyor. bunun üstüne ben bir sinirden güldüm.

    sonra bir arkadaş geldi dedi ki; ya size gelip indirimi sorup, siz evet var dedikten sonra ben indirimsiz oynayacağım deyip gelip oynayıp indirimsiz ücreti veren var mı? bu 20'li yaşlarındaki kasaya bırakılan çocuğun yanındaki ergen irisi çocuk da dedi ki, evet abi bazıları indirimsiz oynamak istiyor.

    neyse 30 lira için uzatmadım meseleyi ancak dedim ki kardeşim bak sen esnaflık bilmiyorsun, bu yaptığın yanlış, buna tatlı su kurnazlığı derler. dedi abi yapacak bir şey yok, indirim istememişsiniz.

    sözün özü sevgili suser'lar, gitmeyin.

    bu dolandırıcıdan bozma veletlere paranızı kaptırmayın. benden 30 arkadaşlardan 30 (ç)alarak, o gün fazladan 180 lira kazandılar ama kaybettikleri şey devamlı gitme potansiyeli olan 10 tane adam.

    bizim gittiğimiz şubeleri bostancı marmaray durağının yanındaki şubeleriydi.

    bu kafayla batmaları mukadderdir.
  • ankara bahçelievler için: f1'de direksiyon çılgın atıyor sert tutun, teker zor dönüyosa ayarlardan onu ayarlattırın, fren pedalını test edin bazen ortada bazen solda oluyor, menüde gezinmek falan imkansız görevlilere söyleyin onlar ayarlasın bütün yardımcıları açma kapama olayını, koltuklar rahat sistem de okey. vr denemedik ama denenir mekan güzel, kafesi de var.
  • ankara bahçelievler şubesinde hayatımın en tuhaf kazıklanma anını yaşamıştım.

    yarım yamalak anlatan görevliyi tekrar çevrede bulamadıktan sonra 15-20 dakika boyunca oyunu kurmaya çalışıp kuramayınca pes ettik. sonra hesap ödemeye geçtik ve cüzi bir ücret beklerken enflasyonist ortamın algılarımızla oynamasıyla salak bir anımızda gelen kol gibi ücrete itiraz edemeden ödeyip çıkıp gittik. lan biz neye verdik o kadar parayı düşüncesi biraz geç geldi ve iş işten geçmişti.

    evlerden ırak bir mekan.
hesabın var mı? giriş yap