• son bir veya bir buçuk ay içinde farklı numaralardan aranarak maruz kaldıgım uyarı.

    hepsini engelledim, engelledigim numaralar:

    - 0850 473 75 93
    - 0850 771 02 61

    not: 1 numara daha vardı fakat kayıt etmeden diren engelledigim için emin değilim, ama bu iki numara kesin.

    görüş: %99,99 dolandırıcılar, geri kalan %0,01'lik ihtimal gerçekse bile silsinler google'dan. çok da kumarların adamı

    edit: 02.01.2020 itibariyle bu listeye 0850 473 18 74 ‘ü de ekliyorum
  • yeni dolandırma taktiği sanırım, üstte kalsın da daha çok insan öğrensin şu olayı
  • her ay standart arayan bir ablamız var. google dan arıyoruz diyor bir de ısrarla. lütfen bu ay sonunda silin bizi dedim, ücret ödemeyeceğim. bir ay hediyemiz olsun madem deyip iyi günler deyip kapattı. konuyla ilgili bilgisi olmayan insanlardan iyi para kazanıyordur bunlar. tek bir saniye emek harcamadan.
  • koskoca google işleri o kadar ele ayağa düşmüş ki, su arıtıcı satan ablalar gibi milleti arıyolar.
  • 0850 473 19 31 nolu numarayı da ekleyebiliriz.
  • google dan arıyoruz reklam vermissiniz diyerek her ay şanslarını deneyen bir grupta vardir, ses cikardiginizda aninda r ye alirlar
  • beni de bir kaç ay ara ile "...süreniz dolmuş, adres bilgileriniz ve arama anahtar kelimeleriniz silinecek, sizi arayanlar google'da ulaşamayacaklar..." şeklinde ararlar sağolsunlar. ben de kendilerine her seferinde silinsin önemli değil diyorum, dumur olup kapatıyorlar.
    bilmeyenlere dip not: google işletme kaydı hizmeti ücretsiz bir hizmettir. herhangi bir süre kısıtlaması da yoktur.
  • yalancıyı silsinler mi?
  • bu ve bunun gibi numaraların mesaj ya da arama kaydı ekran görüntülerini alıp aşağıdaki şikayet linkine (ticaret bakanlığı şikayet şeysi) şikayet ederseniz, bir kaç ay içerisinde sizi arayıp şikayetinizi geri çekmeniz hususunda yalvarıyorlar. öyle tutuşuyorlar ki, hediye çeki verenleri bile gördük. siz de izniniz olmadan sizi defaatle arayıp taciz eden bu gibi numaraları şikayet edin. edin ki bir tek kendilerini akıllı sanmasın çakallar.

    ticari elektronik ileti şikâyet sistemi burası

    bu başlığa konu olan dolandırıcılar için ise size bir tüyo vereyim. bu adamlar sizi aradığında safa yatıp tamam, ben bilgilerim silinsin istemiyorum diyorsunuz. ve bu işlem için kredi kartı kullanmadığınızı, evrakları kapıda ödeme yoluyla alacağınızı söylüyorsunuz. adres olarak da başka bir şehir ve uydurma bir adres veriyorsunuz (gerçekte var olmayan bir adres olsun ama) sonra sizi adreste bulamadıklarında tekrar arıyorlar ve bu sefer de başka bir yere taşındığınızı ifade ediyorsunuz ve başka bir adres veriyorsunuz. böylelikle bu çakallara bir güzel türkiye turu attırmış oluyorsunuz. korkmayın, hiçbir sözleşme sizin imzanız olmadan geçerlilik kazanmaz. arasın dursun çakallar.

    edit: link düzeltme.
  • keriz silkemeledir.
hesabın var mı? giriş yap