• tehlikeli bir yolculuktur.
    özellikle iniş sırasında kulaklar patlayacakmış gibi olur, en azından ben öyle hissettim, yutkundum sık sık ama bi işe yaramadı.
    dahası, indikten sonra kulaklar açılmıyor, havaalanı anonslarını bile duyamıyorsunuz.
    sanki sen su altındasın, yüzeyden gelen sesler ise boğuk ve silik gibi.
    berbat bir his, tırstım.
  • hayatımda yaşadığım en berbat uçak yolculuğuna sebep olmuş eylem. o kulaklar, o gözler, o baş bu kadar mı ağrır arkadaş. ışid gelse de kafamı kesse kurtulsam diye bile düşünür insan.
  • belki 4-5 kez yaşadığım iğrenç 20'şer dakikalar bütünü. uçakta uyurken inişe yakın bir vakitte durup dururken zank diye uyanıyorsanız anlayın ki 20 dakikalık cehennem başladı.

    her seferinde kendi salaklığımdan ihmal ettiğim clarinase yüzünden kafamın içinden iğneler çıkmaya başlar ve deli gibi ağlarım.

    ama bi dahakine yok. salaklığımın kurbanı olmuyorum. söz.
  • tam bir piçliktir!
    olum hastaysanız oturun evinizde, ne diye çıkıp etrafa bulaştırıyorsunuz mikrobunuzu/virüsünüzü...
  • koltuğa sinmiş bir şekilde oturup, uçaktaki yolcuların tepkilerini çekmemeye çalışırken bir anda derinlerden çıkagelip patlayan salyalı,sümüklü bir hapşırık sayesinde bakışlarla dövülme hissi.
  • bir kere denk geldim buna.. daha grip bile değilmişim, grip başlangıcıymışım.. daha sonradan farkettim yani.. ama 1 saatlik uçuş esnasında alnımın ortasına her saniye çivi çakıyorlarmış gibi hissettim.. böyle bir baş ağrısı böyle bi kulak basıncı olamaz.. acıdan bağırmamak için parmağımı ısırdığımı hatırlıyorum.. çok çok kötü bir deneyimdi.. her gripli uçuşta böyle oluyor mudur bilemem tabi..
  • kulakta şiddetli basınç hissi, duyu kaybı ve kulak tıkanması gibi sonuçları olabiliyor.
  • yaklaşık 4 gün boyunca tıkalı bir sağ kulak ve 10 günlük bir antibiyotik tedavisiyle tedavi edilen kulak rahatsızlığına sebep olmuş olaydır.

    kulak burun boğaz uzmanı o uzun cismi kulağıma soktuğunda şok içindeydim. resmen sağ kulak zarım birkaç yerden su toplamıştı ve yapılan testlerde de sağ kulakta yuzde 20 geçici duyma kaybı vardı.

    mecbur değilseniz uçuşunuzu iptal etmenizi öneririm aksi halde acısı katlanılmaz günler sizi bekleyebilir.
  • bunun bir üst seviyesi yirmilik dişin ağrı yapıp şiştiği dönemde uçağa binmek.
  • önceden de yazılmış ama ben de yazmak istiyorum çünkü yok yani böyle bir ağrı çekmedim ben hayatımda.geçirdiğim en berbat uçak yolculuğuydu kafam patlayacak hissine kapıldım. ağladım iniş boyunca ve iki gündür açılmadı sol kulağım. kbb'ye de görünemedim henüz korkuyorum. oy kullanmak için çektiğim bu eziyetli yol bu sonuçlara değmedi hayır :(
hesabın var mı? giriş yap