• uzun süredir cinsel münasebete girmemiş ya da kendi kendini tatmin suretiyle ıslah etme çabalarında bulunmamış er kişinin taşakları normal formundan hallice daha bir hacimli olması hasebiyle, yürüyüş ve oturuş şekilleri bakımından "bamya pipi" saptamaları nazarında bazı yanılgılara sebebiyet verebilecek tespitlerde bulunmaya imkan tanıyabilecektir; zira, "bamya pipi" sahibi bünyenin baskı ve sıkıştırmaya olan hassasiyeti sadece ve sadece "poz verme" amaçlı olduğundan hemen teşhis koyulabilmelidir. muhabbetin ortasında "ulan bamya kadar çükünle ne kastırıyon, şekilden şekile giriyon amına kodumun anlamadım mı sanıyon?" diyerek gerekli muamele yapılıp, aylardır havayla temas etmeyen tohumlarını "bastırma" yoluyla kendi içine aktarmasına yardımcı olunur. "bamya pipi" sahibi erimsi kişi, hakikaten bir anda savuşturulabilecek birisi değilse ve "denemeye değer" olduğu düşünülüyorsa, haksızlık edilmemesi ve herhangi bir önyargısal yanılgıya sebebiyet verilmemesi maksadıyla bazı belirsiz tahminlerin defedilmesi sağlanabilir. nasıl mı? tahrik gücü yüksek kelimeler edilerek ve ayrıca ayak parmak uçlarıyla, masa altından adayımızın bacak arasına masaj yapmak suretiyle, yerinden kımıl kımıl hareketlenmesine olanak vererek kocaman, beş hanımyavruceğiz avuç içi ölçülerinde, çıplak gözle, giysi üzerinden de fark edilebilen damarların izinden gitmek koşuluyla, göbek deliğinin bir hayli üzerinden seyreden ve tam olarak göğüs kafesi dolaylarında, kalbinin bulunduğu alanda güm güm atan; ama, üçüncü şahıslar tarafından "kalp atışı" olarak algılanan kımıldanmaların fark edildiği noktada, o bünyenin "bamya pipi" sahibi bir organizma olmadığı hemen anlaşılır. bu şekil bir reaksiyonla karşılaşılmadığı takdirde, anında "bamya pipi" teşhisi iç rahatlığıyla koyulabilir.
  • alakalı olabilir kaygısı ile:
    (bkz: çok gören mi çok yiyen mi bilir)
  • biri pipisi hakkında çok konuşuyorsa o bamya pipilidir. en kesin sonuç veren yöntem budur.

    (bkz: sessiz atin ciftesi pek olur)
  • hanım kızlarımız için denilse de, ben bizim taraftan bir ipucuyla yardımcı olursam eğer;
    çenesine vuranların , her daim konuşan, ben, benimki ile başlayan cümlelerden başkasını bilmeden boş konuşanınki bamya oluyor.
    ha bir de sazanlık vasfını taşıyanlarınki o boyutlarda oluyor sanırım,
    ama biz alıştık birbirimize, idare edip gidiyoruz, karınca kararınca.
  • bir büyüğümün dediğine göre serçe parmağı yüzük parmağından büyükse kolunuz kadar olabiliyormuş hayır görmedim de hani bir büyüğüm söyledi.

    ekleme: tabii 2 yıl önce bu entryi yazarken hanım yazarımızın enrysi de önem arz etmekteydi, o silince garip olmuş.
  • kesin sonuç almak için gözünüzü kapayıp bir kereliğine görevinizi yapacaksınız, oracıkta anlarsınız hangi tarz sebzeyle türlü yaptığınızı.
  • tamamen bacaklarin kalinligi ile alakali bir durum aslinda. ama ote yandan adam diyor ki "yıllara dayanan örneklem çalışması sonrasında oluşan bir istatistiğe dayanan şaşman bir tespit yöntemidir" hmmmm...

    ben bu noktada antropometriyi, kinesyolojiyi bir kenara birakip sunu dusunuyorum. orneklem calismasindan kasit gorsel veriye mi dayaniyor. oyle ise eger ilginc, cunku yazarin kadinlar ile ilgili saptamalarinin hepsi bir yana, erkeklerle bu pipili iliski bir yana.

    lan yoksa laaan, olabilir mi?.. author top mu olm, ne diyorsun lan sen?

    bacak kalinligi ile alakali abisi durum pipi ile alakali olmasi pek mumkun degil. ama diger tarafta tecrube var, zor bir durum tabii.
  • bir erkeğin kendi kişisel teşhisinden bahsederek sonrasında gelecek yorumlarla kimde ne var acaba sorusununun cevabını almanın akıllıca bir yoludur.
  • erkek liselerinden birinde okumuş bir arkadaşım çömez öğrenci grupları üzerinde yaptıkları (nasıl yaptıklarını anlatamayacağım) bir araştırmanın sonucu olarak ölçünün, parmak kemik kalınlığının ve burun uzunluğunun içler dışlar çarpımının karekökü falan gibi bir formülle bulunabileceğini söylemişti.

    formülü unuttum da sanırım bu iki ölçü birimi önemli sevgili hanım kızlar.
hesabın var mı? giriş yap