• edit2 :

    an itibari ile youtube bölümlerini kaldırarak beni hayal kırıklığına uğratmıştır. olmadı bu bebiş...

    edit1:

    530 fav almış girdiye reklam diyecek kadar kafaları küflenmiş bunların. lan mal. adamın reklama ihtiyacı yok. bilet bulunmuyor gösterilerine. bir araştır ama yok. size uymayan her şey ya kurgu ya reklam zaten.

    yahu 2-3 bölümdür açsam mı açmasam mı böyle bir başlık diye düşünüp yok lan abartma diyordum ama aga bu nedir;

    konuşanlar 17. bölüm

    lan geberdim, geberdim gülmekten. canlı bir ortam, herkes farklı tip, bu nasıl bir mizah, nasıl bir kafa?

    cem yılmaz gelmez falan diyorduk...ne cem yılmaz'ı lan?

    izlemeyen açsın baksın derim bu kıyağımı da unutmayın.

    bu adam çok uzun yıllar konuşulacak al bunu notum olsun...
  • #108722024 biz bunları hep önceden yazdık efenim
  • adam hakikaten kaliteli komedi yapıyor. son dönemin en iyi komedyeni.
  • zaman kaybı. espiri anlayışı ıq ile doğru orantılı bir şey olsa gerek. tek numarası seyirciye sarıp bomboş şakalar yapması ve hiçbiri de komik değil aq.
  • offf... aman allahım ben utandım lan. bunun adı komedi olamaz komik olurken argo kullanırsın ama bu adamın yaptığı şey çirkinlik. ilk defa izliyorum. adam evli çifte, nasıl tanıştınız o mu ilk açıldı sana diye sorup, "biraz" diye cevap veren kadına "nasıl biraz? pandikleyip kaçtı mı? " gibi akla hayale sığmaz bir ifadeyle soru soran kişi. vites küçültmeyip devam ederek çirkinliğe son hız devam etti. kadın merdivenlerden indiğini söylerken adama dönüp : napıyordun etek altından mı bakıyordun dedi. kapattım
    alooo, lan olm ne dengesiz konuşuyorsun lan sen.

    lan bu nasıl bir seviyesizlik!? allahım karşılaştırmasın bu gibi komedi adı altında sevyesizlik yapanlarla.
    yemin olsun bu elemana yüz nakli yaptırırım öyle sinirlendim.

    edit : çok değerli ekşi yazarları , ben bu adamı tanımam bilmem dün gece ilk defa izledim. allah dayaksız bir ömür versin diyeceğim de çok zor. neyse konuya biraz açıklık getireyim.

    sevgili ekşi sözlük yazarları , dün geceden beri bu adamın fanboyları tarafından kimi mesajda meriç kimi mesajda ayı gibi sözlerle kimilerinde de ağza alınmayacak hakarete uğradım . haliyle de ben de hakaret ettim. dün gece ben bu adamı izlerken aklıma gelen şey (evli değilim) kız arkadaşımla veya karımla oraya gidip bu seviyesizliğe nasıl katlanırım oldu. ahlak bekçiliğinin peşinde ya da duyar kasma amacında biri değilim ancak altını dolu dolu çizmek isterim ki :

    sırf , karımı ve çevredeki diğer insanları güldürmek uğruna beni liseli , etek altından bakan, tanışmak için kadını parmaklamak gibi bir çirkinle itham edip "ya kardeşim mizah bu " diyemez/diyememeli/dememeli. sonrasında olacaklardan sorumlu olacak kişi odur !

    bir yazar arkadaşın mesajındaki tanımıyla : bana göre insanlar ikiye ayrılır. daha önce en az bir kere dayak yemiş ve henüz yememişler diye... bu eleman ikinci kategorinin en önde gideni !
  • hasan can kaya'nın da ekşi sözlük hesabını öğrenmiş olduk.
  • huysuz virjinle büyümüş nesil için çaputtur. şimdi bana kaybolan on dakikamı verseler. daha fazla dayanamadım.
  • gayet güzelmiş , şöyle güzel kanalları bildirin edin arkadaş
  • düsünsene buna gülen insanlar var
    (bkz: düsünemedi)
  • format 10 numara, kurgu güzel. konuk seçimi de çok sağlam gidiyor, her videosu da youtube trendlerinde. daha ne olsun bebiş !
hesabın var mı? giriş yap