• eglenceli film. bazi sahnelerde oldukca gulduk. sonunda ismi yazincaya kadar jennifer anistoni taniyamadim o derece tas gibi ve seksi ya da ben jennifer anistonu hic taniyamamisim.
  • ilk olarak kevin spacey ve komedi ikilisinin cazibesine kapılınsa da, devamında daha fazlasıyla karşılaşmanın mümkün olduğu film.

    filmleri anmalar, esprilemeler gibi hoş yanları da var, bazı ince detayların düşünülmüşlüğü de ki bu da komedi filmi için bir başarı, bence. zaten güldürüyor bir çok absürdlükle, bunlar artısı oluyor.

    dahası, kevin spacey'i zaten oyuncularda bilip başka kimseye bakmayınca, görür görmez tanınabilen tek patron da o olabiliyor. jennifer aniston uzun zaman sonra çıktı bende (ki kadın hakikaten "taş" olmuş), colin farrell ise sonunda. izlerken "bu birine benziyor ama..."ladım fakat, o saçla ı-ıh. bir de colin farrell yani, ne bileyim, emrah ifadesiyle daha başka filmlerin adamıydı sanki.

    ayrıca it's always sunny in philadelphia'nın charlie'si charlie day'i görmek de birden, nedense, gülümsetiyor. hı dizideki karakterinden çok farklısını çizmemiş ama, zaten o hali güldürücü olduğundan, batıcı değil pek.

    süresi de mis, yani kırpılmışı 97 dakika gibi bir şey. hiç üşenilmez, herhangi zamanda "hadi bi' izleyeyim" diye cüret edilebilir.

    hakikaten hoş filmmiş... vay vay vay.
  • cok tatli ince esprileri var filmin, ve son donem cekilen komedi filmlerinin aksine bu esprilerin altini kirmizi kalemle cizme geregi duymamislar. sanki o espri filmin o sahnesinde ortaya cikivermis de filmin akisi devam etmis gibi.

    --- komedi filminin de nesine spoyl spoyl veriyorsam ---

    garajin kapisi acilirken saklanmalari mesela (ve ben bu sahneye hala guluyorum)...
    ya da bombos park yerinde 3 arkadasin nerdeyse zincirleme kaza yapmalari..
    ya da zenci adamin yav ben size nasil kazik atabilirim, adinizi bile bilmiyorum dedikten sonra en salak tipin degil en akilli gorunen karakterin isimleri teker teker soylemeye baslamasi ama bunu icin oncelikle ozur dilemesi, kabalik ettigini dusunmesi...
    gruptan dislanan adamin arabanin disinda birakilinca aglayayazmasi...
    ve hatta kokaini ceken tiplerin deli enerjik halleri...
    donup donup bu detaylarin hic birinin bize temcit pilavi seklinde isitila isitila verilmemesi mesela...

    --- `olsun ama o saklanma sahnesini gormeyen vardir elbet,
    eee ama spoyl ici spoyl mu oldu bu simdi ` ---

    ay bir de konusuyoruz gemide, herkes kevin spacey'i tanimis tabii, o derece deli olmasa da o noktaya yaklasan bir adam gemide mevcut zira. ama tum erkekler disci gibi bir patron istediklerini soylediler iyi mi? yahu bu taciz gibi karsi koyuslarimiz ise yaramadi...

    yine de kevin spacey'nin bizdeki patronu iyi taklit ettigini dusunuyoruz, nerede tanismislar acaba...
  • the hangover tarzı komedi filmi. the hangover'dan fazlasıyla artısı, içinde kevin spacey, colin farrell, jason bateman, jennifer aniston bulundurması. motherfucker jones karakteri harika olmuş, her cümlesi kahkaha attırdı. fazla beklentiniz olmadan izlerseniz sizi mutlu edecektir.
  • julia'nın jennifer aniston olduğunu bilmeden izledim cast yazıları akana dek. sonrasında soğuk bir duş etkisi... o nasıl bir esmer bomba dönüşümüdür?

    http://youtu.be/po_4xonqham
    http://youtu.be/ggp4blxnwhw

    p.s. brad pitt bunu okuyosan topsun olm top
  • cenifır abla ve filmin bir başka afişi.
    http://i.imgur.com/s2nfb.jpg
  • sadece jennifer aniston ve charlie day'li sahnelerini kesip birleştirsek bir komedi başyapıtı elde edeceğimiz film. gerisi bu ikilinin muhteşem sahnelerinin biraz gerisinde kalıyor ne yazık ki. katlanamadığım iki oyuncu colin farrell ve jason sudekis var diye belki...

    aniston'ın iyi bir oyuncu olmadığını söyleyenler 10 koca sezonluk friends'e bakmasın madem, bir on beş dakika bu filmden onun sahnelerinin kolajını izleyin. hayran kalmazsanız... şerefsizim. (yeterince iddialı olmuştur sanırım. seviyorum seni jen!)
  • the big bang theory'nin dr. koothrappali'si brian george, sürücü destek servisi navgad'in atmanand*'i olarak ses vermekte filme. bi nevi kitt tadı almadım da değil.
  • filmin sonundaki kamera arkası görüntülerine filmin genelinden daha çok güldüm diyebilirim. ayrıca bobby pellitt'i beklerken ki sahnede üç kafadarın arabada çekirdek çitlettikleri bir sahnede görebilmeniz mümkün. evet bildiğin çekirdek.. jamie foxx'u bu filmle biraz daha seveceksiniz. kamera arkası görüntüsünde de sanırım fazla içilen kola etkisini gösteriyor gibiydi.

    keyifle izlenilebilecek bir diğer yakın tarihli yapım

    (bkz: pineapple express)
  • jennifer aniston hazretlerine hâlâ itaat etmeyenlerin artık bu cahilliklerinden kurtulması gerektiğini gösteren filmdir.bir de ben o charlie day'in ta aaaaaaaa......... taş olsa çatlar lan taş olsa diyorum bak.
hesabın var mı? giriş yap