• huawei telefonların kullanıcılara merdiven altı markalar gibi kilit ekranın da reklam göstermeye başlaması olayıdır. düşünsenize 1.000 eur'a p30 pro almışsınız, bir anda huawei sizin telefonunuzun kilit ekranına reklam koymaya karar veriyor. büyük ihtimalle gelecek tepkiler sonrası "stajyer çocuk yapmış" diyerek bu saçmalığı bitireceklerdir. sorarlarsa premium marka dersiniz.

    edit:
    türkçe kaynak
  • benim de farkettiğim durum.

    huawei mate 20 lite telefonumda ekran kilidindeyken booking.com'un reklamını gördüm 1-2 sefer.
  • bir bakıma doğru ama eksik bilgidir. olayın bilgili kişisi olarak şurada paylaşayım.

    şimdi öncelikle bazı modeller ve bölgelerde booking reklamı verildiği doğru. ancak bunun olayı şudur. huawei'de magazin kilit ekranı ekran koruyucuları denilen bir özellik var. belirli abonelikler üzerinden güncellenerek sizlere duvar kağıtları atıyor, otomatik ekran koruyucunu yeniliyor. windows phone'daki bing duvar kağıdı olayı gibi.

    reklam verildiği bazı bölgeler için doğru. global anlamda değil. kaldı ki reklam denen şey sadece wallpaper'daki booking yazısı. bundan kurtulmak için magazin kilit ekranı kullanmayın olsun bitsin. ben direkt kaldırıyorum bu özelliği, kendi sevdiğim duvar kağıtlarını koyuyorum. huawe tarafından resmi açıklama da yok. büyük ihtimalle sadece test edilen bir şey. kalıcı olacağını sanmıyorum.
  • iş telefonum huawei ve kilit ekranımda tassadar ile bakışmaya devam etmekteyiz.

    eğer booking.com, aiur'a tur düzenlemiyorsa; (bkz: #91260740)

    tanım: kilit ekranına değil, kilit ekranında kullanılan bir uygulamaya almasıdır.
  • bunu zaten çeşitli launcherlar ile yapmak mümkündü.

    beleşçiler dünyası çok acayip bir yer,

    (bkz: #89229801)
  • kullanmayacak olan gider elmasını alır ısıra ısıra yer, neyin telaşıdır anlamam
hesabın var mı? giriş yap