• osmanlı tarihi ve alevilik konularında çeşitli eserleri olan tarihçi yazar. şu an odatv dahil, bazı haber portallarında yazıları yayınlanmaktadır. kendisi aslen kütahyalı olup, almanya'da ikamet etmektedir.

    aleviler vardır adlı kitabın yazarıdır. https://www.alevihaber.com/…-uygulaniyor-44253h.htm

    yazarla yapılan bir röportaj: https://www.youtube.com/watch?v=vgdkzikn5dg
  • https://www.youtube.com/watch?v=i0bhup62tfe

    ingilizce ile ilgili çok iyi tavsiyeler veren dil uzmanı. bana baya faydası oldu anlattıklarının.
  • çok kaliteli ingilizce öğrenmek için türkçe içerik çıkaran arkadaş kendisi. özellikle özlü sözler ile ingilizce kelime bilginizi ve genel kültür seviyenizi artırdığı 41 gün ingilizce isimli video serisinde marc twain, friedrich nietzsche, oscar wilde gibi isimlerin özlü sözlerini ingilizce paylaşıp türkçe incelemerini yaptığı video serisi çok başarılı. bunun yanında ielts, toefl, yds gibi sınavların reading, writing, lessoning, speaking bölümleri üzerine de eğitici videoları var.
  • çok faydalı olduğunu düşündüğüm ve bir o kadar da takip edilen , anlatımları sıkıcı olmayan bir şekilde nasıl ders çalışılması gerekir nerde hata yapıyoruz doğrusu nedir gibi yönlendirmeleri bir çok insana faydalı olmuş, inşallah bana da faydalı olmasını umduğum, dil uzmanı ve ingilizce hocasıdır(ki bizdeki boş beleş hocalarden ve kurslardan sonra).
  • videolarında sürekli kendini övmese rakipsiz bile olabilirdi ingilizce konusunda youtube türkiye'de. ancak bu haliyle abone bile olası gelmiyor insanın.
  • video derslerinin ilk 10 dakikasında leş benzetmeler, odaktan uzak açıklarmalar yapan, uzatan ingilizce öğretmeni. insanların onun anlatmasını nasıl beğeniyor, hatta ingilizce öğreniyor hayret ediyorum.
  • kendini beğenmiş dil bilimci.
  • adam birşeyler yapıyor, insan bazen kendinden örnekler vermesi gerekir. bunu bende yapıyorum, sende yapıyorsun. sık sık dile getirebilir biraz anlayışlı olmak lazım. bugün kaç tane ingilizce konusunda türkçe içerik üreten türk kanalı var? ben bildiklerimi liste halinde belirteyim.

    ekrem uzbay
    burak öztürk (etkili pratik ingilizce. kendisi bana speaking korkumu aşmam için özel bir e-posta bile atmıştır)
    hüseyin demirtaş
    özer kiraz (bir çoğumuz kendisini çeviriyle öğren olarak biliyoruz)

    oldukça az olduklarını görüyoruz. zaten ülkenin çoğu için dünya sadece türkiye sınırlarından ibaret. bırakın bu insanlar yardım etsinler. lütfen olanları da bu tarz yorumlarla şevklerini kırmayalım.
  • kitaplarını alıp hakkında yorum yapabilecek olan yeşillendirirse çok mutlu olurum.

    *kitaplarını aldım gayet güzel ve başarılı, ayrıca youtube'den derslerini de takip ediyorum. ara sıra mail atıp ingilizce çalışmamıza da destek oluyor. youtube kanalı
  • listening, writing, speaking, kelime ve gramer videoları ne durumda olduğunuzu ne yapmanız gerektiğini gösteriyor.
    pratik için yönlendirdiği voa ve listen a minute siteleri başarılı.
    ama işin özü emek zaman ve merak diyor mealen
    zahmetsiz rahmet yok
hesabın var mı? giriş yap