• türksat kablonet'in internet üstünden tv yayını sunduğu hizmeti. yani iptv.

    https://www.turksatkablo.com.tr/duyuru,43,i-kutu?

    tanıtım broşürü : https://cloud.mail.ru/public/k11t/vdrvqkldp
  • deneyeceğim kutu
  • bugün arayıp fiyatını sordum. şu anda 360 tl fiyatı var, satın almak için 3 yıla kadar taksit yaptırılabiliyor veya aylık 9 tl'ye kiralayabiliyorsunuz.
    özelliklerinde de yok yok valla harika bir alete benziyor.
  • deneyip kullanan varsa fikirlerini almak istediğim, türksat'ın yeni kutusu. özellikler igüzel gözüküyor ancak seç-izle muhabbetinde vs ne kadar içerik var merak konusu.
  • i kutu da fx atv show star trt kanal d 1 2 kanalın daha 1 ay geriye dönük seç izlesi var. durdur izle 2 saate kadar oluyor. geri al izlesi de güzel. film seçenekleri tivibu dan geri kalmaz ama daha yeni gibi sistemleri günceli ne kadar takip ediyorlar onu kestiremedim. yeni kutu eski kutudan çok hızlı hele tivibu digiturk kutularından çom daha hızlı. kumanda da çok özellikli. 2 kanal aynı anda takibi var hani reklam bitince döneyim falan dersen güzel özellik. ama evde orta yaş üstü falan varsa bir de kolay kumanda almak şart gibi 420 tl ye geliyor 2 yıl taahhütle başka soru varsa alayım
  • geçsem mi geçmesem mi tereddütte bırakan.

    sorunları var mı, yayında donma vs yaşanır mı ya da teledünya kadar kaliteli hizmeti var mı merak ettiğim.
  • açılışta biraz zorluyor yaşlı annemi, bluetooth olduğu için bekletiyor. kanal listesi her zamanki gibi saçma. dandirik dündirik kanalları önlere almışlar. halk tv yine yok. arada donma yapıyor kısa süreli ama sinir edebiliyor insanı. bunu bahane edip iade etmeye çalışıyorum. eğer sinema kanallarına altyazı seçeneği gelirse o zaman kalmayı düşünürüm. ingilizce altyazı seçeneği gelirse hele kesin kalırım.
hesabın var mı? giriş yap