• herkesin yaptığı ama aksinin geçerli olduğunu bilip kabul etmediği saçma sapan bir gerçek.

    değilsin, değerli değilsiniz arkadaşlar bunu anlamak çok zor değil. biraz önce deli gibi mesaj atıp durumunu anlatan arkadaşa da söyledim, değerli değilsin.

    güven bekleme konusuna girmiyorum bile, yediği bokları anlatan, iğrenç bir insan olduğunu her an vurgulayan birinin "ama bana güven haa" demesi kadar garip bir durum.
    başkaları için değerli değilsiniz ve bunu kabul edin artık.

    bakın ben çok net bir insanım, açıkça söylüyorum ve her seferinde insanlar anlamamakta ısrar ediyor.
    hümanist biri değilim, genellikle insanları da sevmem, kimin ne yaptığı ve ne hissettiği benim zerre umrumda değil.
    hele dertleri, o dertler var ya hiç umrumda değil hahaha :) gelip anlatıyorlar bıdır bıdır bıdır anlamıyorum anlatınca ne oluyor acaba?

    velhasılıkelam kendinizi değerli hissediyorsunuz, yargılanmak ve sorgulanmak istemiyorsunuz, doğru olduğunuzu düşünüyorsunuz ama maalesef durum böyle değil.
    eğer karşındaki seni yargılamıyorsa çıkarı vardır, karşındakine verebilecek bir şeyin olmadığında bunu daha net görebilirsin.

    galiba alnıma yazmam gerekiyor "insanlar umrumda değil" diye.
  • (bkz: #68950539)
  • değerli değilsiniz bir bok değilsiniz ama uğraşıyorsanız o zaman başka
  • sen kendin için evrendeki en değerli şey değilsen yaşamayı bırak zaten,azap değil mi lan,sevin kendinizi ihtiyacı(nız) var buna çok.
  • ve bu da aklımıza şu soruyu getiriyor biz mi değerliyiz yoksa sahip olduklarımız mı değerli hissetmemizi sağlar
  • değerliyiz tabi, kimseden onay almaya gerek olmaksızın, hatta hiçbir çabaya ihtiyaç duymaksızın sadece bu dünyada var olduğumuz için bile değerliyiz.
  • eski kız arkadaşıma, babasının ciddi bir trafik kazası geçirerek vefat etti diye bir haber alınca olayın aslını öğrenmek için yazayım dedim dün gece. annesine yazacaktım aslında ama emin olmak istedim. kaç sene sonra o yaştaki kadına pat diye yazmak hoş olmazdı elbet. neyse işte cevap yazmış "hayır trafik kazası geçirdi durumu iyi. artık peşimi bırak yoluna bak." diye. senin ben aklını sikiyim dedim. ananın, babanın en büyük günahı seni yapmış olmak. keşke baban dışarı boşalsaymış. senin gibi evladım olsa eldivenle bile sevmem yemin ederim.
  • ölseniz iki gün sonra unutulacaksınız ne önemlisi aq. milyarlarca galaksiler var, trilyonlarca yıldız var.. dünyada milyonlarca yıldır insanlar yaşamış ve ölmüş.. toz zerresi kadar bile değerli değil kimse. ulan iki gün yıkanmayınca leş gibi kokan varlık insan dediğin. ne kadar değersiz ve aciz olduğuna burdan pay biç artık.
  • çok basit bir sunum izledim.

    --- spoiler ---

    insanın burnu ağzının hemen üzerindedir. şayet 3 gün boyunca dişlerinizi fircalamazsaniz ağzınız kokar. arada 1-2 cm mesafe olmasına rağmen burnunuz size dişlerinizi fırçalamadığınızı söylemez. siz bilemezsiniz ama odadaki herkes sizin dişlerinizi fırçalamadığınızı bilir.

    insanoğlu da böyledir. kendi kusurlarını görmez ama başkalarının kusurlarını hep görür, duyar, koklar.
    --- spoiler ---

    ps: ben çok kusurlu bir adamım. gördüğüm ya da görmediğim çok ayibim, kusurum, hatam, kabalığım, kırmışlığım, dökmüşlüğüm, tembelliğim var. kasten yaptıysam ya da bilerek düzeltmiyorsam vay halime...
hesabın var mı? giriş yap