• ankara başta olmak üzere değişik illerde şubeleri bulunan eğitim kurumu.

    ankara şubesinde tmgd eğitimi alan birisi olarak pek de tavsiye etmeyeceğim yerdir.

    size işin mantığını öğretmek yerine kitapta ne nerede onu söylerler ki bunu ilk başta bulunan içindekiler kısmı da halleder.
    kursta öğretmen olarak çalışan kişiler tmgd yi çok iyi biliyor olabilirler ama öğretmenlikle ilgili hiçbir becerileri yoktur malesef.
    kurstaki hocamızı diğer hocaları kötüleyen cümleler kullanarak kendini bir adım öne çıkarma çabasındaydı.
    kurs iletişim bilgilerinizi aldığı günden geçerli olarak cep telefonunuza bilinen bilinmeyen abudik gubidik eğitim kurumları ile alakalı reklam sms leri gelmeye başlar.
    başlangıçta 1500 tl herşey dahil demelerine aldanmayın sınav parasını (50tl) paşa paşa siz yatırırsınız.
    yangın eğitimini ne zaman vereceklerini son güne kadar bildirmezler. son dakikada akşam 20:00 da yarın sabah 9:30 da internetten dersiniz var diye sms atarlar. sabah 9:30 da uzaktan eğitim linkine tıklarsınız ama açılmaz, kursun tüm telefonları aranın ama telefonları açan olmaz. saatler sonra bi mesaj daha atıp sitemize yükledik bugün dersi izleyemeyenler girip izleyebilir der ama sitesine girdiğinizde bahsi geçen yangın dersinin videoları açılmaz.
    sınav öncesi tüm öğrencilerin iyiliği için genel bi tekrar verelim düşüncesine girmezler bunu extra sayarlar. 49 saat eğitiminiz bittiğinde sizi tanımazlar. (eğitim sürecinde pek alakadar oldukları söylenemez)
    şimdiki aklım olsa kesinlikle buraya kayıt olmazdım diyeyim de akıllarda soru işareti de bırakmayayım.

    kesinlikle başka kurslarla görüşün arkadaşlar. dimedi dimeyin. tımam mı.

    imza bir dost.
  • iş güvenliği, ilkyardım vs. eğitimi verip işini düzgün yapmayan işine saygısı olmayan bir kurum.uzak durmanızda fayda var.
  • hafta sonu karantina yasaklarının kalktığı ilk hafta sonuna eğitim organize eden bir kurum. hafta içine eğitim açın dediğinizde herkes çalışıyor hafta sonu olsun istiyorlar cevabını alıyorsunuz. ben de çalışıyorum manyak olmadığım için de hafta sonumu da kitlemek istemiyorum. hafta sonu eğitim organizasyonundan ne çıkarları varsa artık...
hesabın var mı? giriş yap