• watchos : apple watch cihazlarının işletim sistemidir.

    başlayalım:

    cardiogram: aktivitelerinizi ve kalp ölçümlerinizi yorumlamanızı sağlayan uygulama.

    pennies: telefonu açmadan saat üzerinden harcamalarınızı girebileceğiniz basit ve kullanışlı bir uygulama. ücretli ama her kuruşa değer.

    shazam: saat üzerinden telefonu açmadan bulunduğunuz ortamdaki şarkının adını bulup spotify ya da apple music hesabınıza aktaran uygulama.

    sofascore: saat üzerinden favori takımlarınızın maçlarını takip etmenize yarayan uygulama.
  • nano : reddit'te gezinme uygulaması.

    chirp : twitter'da gezinme uygulaması

    watch chat 2 : whatsapp için

    lens for instagram : insta'da gezinti uygulaması.

    wristweb for facebook : facebook gezinti uygulaması.

    douwatch for tiktok : tiktok gezinti uygulaması.
  • yaoyao - jump rope : her kuruşuna değer, çok iyi bir "ip atlama" tracker'ı.

    - stabil çalışıyor.
    - community ile yarışabiliyorsun.
    - apple sağlık uygulamasına yazabiliyor ve okuyabiliyor.
  • neredeyse tüm hava durumu uygulamaları telefonda olduğu için saatte de var. bilinen klasik uygulamalar ve yukarıda yazılanlar dışında benim neredeyse her gün kullandığım uygulamalar:
    batteryphone telefondaki arayüzü gerçekten korkunç olsa da saatinize hem saatin hem de telefonunuzun pil durumunu aynı anda görebilme özelliğini getiriyor
    sol altta görebilirsiniz
    görsel
    eatsleepride motosiklet kullanıyorsanız bu app gittiğiniz rotayı, yaptığınız ortalama-maksimum hızı ve hepsinden önemlisi virajları aldığınız yatma açısı gibi pek çok bilgiyi sunuyor.
    miniwiki bileğinizdeki wikipedia
    pillow ücretsiz ve gayet başarılı bir uyku takip uygulaması. bir süre sonra sizin uyuma işaretlerinizi öğreniyor ve bir koltukta film izlerken sızsanız bile yakalayarak verisine ekliyor. klasik uyku boyunca hafif-derin-rem gibi geçişleri, uyku boyunca nabız durumunuzu vs. sabah uyanınca raporluyor. siri ile de entegre siriye de uyku durmunuzu sorarak raporunuzu dinleyebiliyorsunuz.
    pulse hem telefonda hem bileğinizde basit arayüzlü bir metronom uygulaması. tempoyu rakamsal olarak girebildiğiniz gibi parmağınızla tıklayarak siz de verebiliyorsunuz. saat bileğinizde ilgili ritmle titriyor. çok kuvvetli bir titreme değil gitar çalarken bilekten alabiliyorum ama piyano çalarken pek hissetmiyorum.
  • zones : yaptığınız antrenmanlarda kalp ritminiz ne söylüyor onu öğrenme amaçlı app. normal apple watch antrenmanlarından sporunuzu yapın. sonra telefondan zones uygulamasını açın. otomatik senkron oluyor.

    fitnex : mekik başta olmak üzere "repetition" gerektiren antrenmanlarınızı sayan app. apple sağlık uygulamasına antrenmanlarınızı yazabiliyor.

    challenges : dünya'daki diğer insanlarla kapışabileceğiniz, motive eden app.
  • watch tube : saatinizden youtube uygulamasına girebileceğiniz bir program.
hesabın var mı? giriş yap