*

  • akepe ve onun gibi nice zulmü temsil eden hükümet varsa yaslandıkları kolluk güçlerinin, imamlı hatipli okullardan mezun olup teşkilata nüfus etmeleri ile oluşan kadrosal şiddet. bana olmuyor ben iyiyim böyle diyenlere; bir gün kör şiddet kapınızı çaldığında iş işten geçmiş olacaktır.
    insanlık onuru işkenceye yenecek. ama buna sizin katkınız olmayacak.
    vicdan sahibiyseniz yuh artık dersiniz.
    öbür türlü size rte değil afrikada canlı canlı adam gömen eli kanlı diktatör olsa ileri demokrasi gelir.
  • hopa'da yaşananlardan sonra çok yalın çok içten bir insan çığlığı. arkasında gelen cümle daha da vurucu aslında "umarım bu işkenceyi yapanlar analarına söyleyebilmişlerdir".

    http://www.radikal.com.tr/…etayv3&articleid=1052344
  • http://www.radikal.com.tr/…10.06.2011&categoryid=77 haberle ilgili buradaki video daha sağlıklı çalışmakta.
  • gözaltına alınanların cinsel şiddete maruz kaldığını anlıyoruz buradan, diyecek bir şey bulamıyorum çok fena içim acıyor..
  • bu haberi okuyunca nefretle doldum.
    bu mudur ileri demokrasi? kadınları erkekleri taciz etmek, onlara işkence yapmak nasıl bir yönetimin kararıdır?
    polis nasıl oluyor da bu kadar cani davranabiliyor?
    noluyorsunuz?
    hani şu akapenin moda şarkısı var ya, aynı dağın yeliyiz biz falan. al işte sana martaval! sen kim, bu ülkenin vatandaşlarıyla "aynı" olmak kim? sen ötekileştirdikçe var olansın, sen yokolmaya mahkum olansın.
  • turnusol görevi gören beyanattır. dinlerken bi anda dünyadan kopmuyorsanız, tüyleriniz diken diken olmuyorsa sadece yaşayan bir organizmasınızdır.
  • bir hükümetin, bir başbakanın hatta bir ülkenin sessiz kalamayacağı sözlerdir bunlar. göz göre göre işkence yapılmış bir insana ve hükümet hala bu olayları protesto edenleri eşkiya olarak nitelendiriyor. allah sizi bildiği gibi yapsın! ama unutmayın, zulüm ile abat olanın akıbeti berbat olur!
  • çok şeyler demek istediğim ama ağlamaktan şişmiş gözlerimle sürekli yanlış yazmaktan yollayamadığım video. birkaç sene olmuştu ağlamayalı. ama hala ağlatıyorsa bu video kendimden başlayarak bir şeyleri değiştirmenin vaktinin geldiğini gözüme kanırta kanırta sokmuştur.
    (bkz: bişey yapmalı)
  • anne kutsaldır. böyle gördük, böyle belledik. eğer ki cennet anaların ayakları altında ise demek ki kutsiyeti bir kat daha artar. yaşanan olumsuz olaylardan bir insan evladı nasıl bir travma yaşıyor, içinde tarifi imkansız infial hissediyor ve bunu canı, kanı olan anasına bile anlatamıyorsa varın gerisini siz düşünün artık. vicdan sahibi her insan bu yaşananlara karşı çıkar. karşıt görüşlü bile olsa “ne oluyor acaba” der. kendisi laf ola beri gele aksini iddia etse bile taraftarı olmayan herkese karşı vicdanın zerresi bile bulunmayan efendisi gibi, hiç utanıp sıkılmadan, pişkin pişkin “ananı al da git” enty si girmez. eminim ki o elleri öpülesi analarınız size biraz da olsa ar, haya öğretmiştir. şimdi siz başka anaların evlatlarına nasıl bu kadar pervasız, bu kadar acımasız, bu kadar vahşi olabiliyorsunuz? bu kadar mı kendinizi kaybettiniz? ne diyeyim de ne olasınız
  • pratikte sert görünen kendime bile anlatamadığım bir gözyaşı gelmiştir gözümden videosunu izlerken. bu nedir? insanına hayvanca muamele yapılan ülkenin kalkındığını geliştiğini hangi gerizekalı söylebilir?
hesabın var mı? giriş yap