• kanunen,onceki secimde aday cikarmamis olan partilerin 23 haziranda aday cikaramayacagini bilmeyen fasist trollerin hezeyanidir.
  • son zamanlarda şehit cenazelerinin gelmeye başlaması, hdp'nin öcalan'ın avukatıyla görüşmesi çağrısında bulunması, akp'nin buna izin vermesi ve öcalan'ın avukatıyla görüşmesi şeklindeki olayların düşündürdüğü durumdur.
  • hdp satmaz boykot yapmayın yeter .
  • bence hdp akp ile ittifak yapiyor gibi gorunup yine imamogluna basar oylari.
    bu surecte de apo veya demirtas'dan biri icerden cikar, kayyum atanan belediyelerle ilgili pazarliklar yapilir ama kurt secmen yine gider oyunu imamogluna verir.

    ayni adamdan iki defa kazik yemezler.
  • devlet bahçeli'ye kapak olsun. şimdi kime terörist demeye başlayacak acaba merak ediyorum
  • (bkz: #89779776)
  • işe yaramayacak olandır. neden mi?

    31 mart seçimlerinde sandığa gitmeyen 150 ila 200bin arasında kürt kökenli istanbul hdp seçmeni vardı, şahsen bilmek durumdayım bu bilgileri.

    o seçmenler bu yenilenecek seçimde sandığa gidip anti-tayyip şekilde oy kullandırılacaklar. bu yöndeki çalışmalar için toplantılar haftaiçi yapılacak.

    anketleri söylemiyorum bile, tercihini değiştirecek seçmenlerin %80i önceden cumhur ittifakına vermiş.

    e zaten mhp'den devşirilen oylar da biraz geri yansıyacak.

    al sana %3 puan farklı ekrem imamoğlu galibiyeti.

    diplomasız uzun avaneleriyle bir olup kendi ayağına sıkmaya devam etmektedir.
  • beka? terör? nerede bu laflar?
    çözüm süreci denilen pazarlık sürecinde de ilk önce tepkiler gelince "bu bir devlet projesi" denmişti sonra çıkıp "oslo'ya benim emrimle gittiler. bir şey diyecek gelsin bana desin" diyen bir erdoğan gördük.
    şimdi yine süleyman soylu çıkıp "bu devletin kararıdır. devlet, zamanı geldi dedi" gibi cümleler kurdu.
    bir devletin böyle projeleri olmaz. devlet projesi dediğin şey 90'lı yıllarda askeri dergide gördüğüm 2000'li yıllarda kendi gemimizi yapacağız, daha öncesinde gap gibi projeleri olur. bu siyasettir.
    yoksa akp'ye bunu diyecek devlet kim? bu devlet dediğinizde karar alıcı kim? uygulatıcı kim? eğer akp başkasının kararlarını uyguluyorsa vesayetçi partinin dik alası değil mi?
    dünya üzerinde rte'ye ne yapması gerektiğini dikte ettirecek bir devlet memuru olduğuna inan enayiler var mı?
    bu resmen akp'nin seçim hamlesi. devlet bahçeli de buna onay vermiş. aklından "şimdi kürtlerin oyunu alır, sonra kendi halimize döneriz" diye düşünüyor sanırım. yoksa bir insan tükürdüğünü bu kadar net yalayamaz. işte bunlar hep çıkar, hep paranın kontrolünü tutmakla ilgili.
  • obama dahil herkes
  • ne yapacaklarını şaşırdılar istanbulu vermemek için yapmayacakları yok
hesabın var mı? giriş yap